Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 00:36

Το ευχαριστώ της ΑΕ Σαντορίνης για τη γιορτή του Μπάσκετ

Η Σαντορίνη και συγκεκριμένα η ΑΕ Σαντορίνης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τον τίτλο του ιδανικού οικοδεσπότη με μία άψογη διοργάνωση όπως ήταν αυτή του Final-4 Παίδων που πραγματοποιήθηκε στο νησί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου, με μεγάλο κερδισμένο τον πρωταθλητή Περιστεριώνα Τήνου.

Ο πρόεδρος Βαλάντης Βλαβιανός και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έκαναν εκπτώσεις επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με το όμορφο κλίμα και της μπασκετικές στιγμές να μην αφήνουν περιθώρια επισκίασης από τυχών μικρές παραλήψεις.

Οι αθλητές των συλλόγων, εκτός από μετάλλια, κουβάλησαν στις αποσκευές τους κατά την επιστροφή τους, πολύτιμες εμπειρίες και χαρά που συμμετείχαν σε μία τέτοια διοργάνωση.

Σίγουρα στο καλό κλίμα που υπήρχε και το οποίο αποτυπώνεται στην σπάνια ομαδική φωτογραφία, μεγάλο μερίδιο οφείλεται και στους προπονητές των ομάδων που έχουν καταφέρει να μεταλαμπαδεύσουν στους αθλητές τους την φιλοσοφία του ευ αγωνίζεσθε. 

Με τη σειρά της η ΑΕ Σαντορίνης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και συνέδραμαν σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στο κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης Δαππος το final 4 του παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με άξια πρωταθλήτρια ομάδα τον Περιστεριώνα Τήνου, δευτεραθλήτρια την ομάδα της Άνδρου , τρίτη θέση για την ομάδα του Αμες Μαρπησαικού και ολοκληρώνοντας το final4 με την τέταρτη θέση για την οικοδέσποινα ΑΕ Σαντορίνης.

Όλες οι ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων και όλοι οι αθλητές αξίζουν το θερμό χειροκρότημα όλων.

Η διοργάνωση του κινήθηκε οργανωτικά σε υψηλά επίπεδα τόσο από την οικοδέσποινα ΑΕ Σαντορίνης, όσο κι από τον Δήμο Θηρας με τον Αντιδήμαρχο κ. Τζούρο Ελευθέριο και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Λ. & Ε Νομικού κ Καφούρο Αρτέμιο να φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες .

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει:
– στο sportcyclades και στον Σπύρο Μάκαρη , όπου μας εξέπληξε όλους χαρούμενα με την μετάδοση των αγώνων , προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου χαρίζοντας σε όλο το κόσμο , και όχι μόνο, την γιορτή του Κυκλαδίτικου Μπασκετ.

-στον αντιπρόεδρο κ Γιάννη Καφούρο όπου οι εγκαταστάσεις του κλειστού έγιναν το “δεύτερο σπίτι” του για το συγκεκριμένο διήμερο, φροντίζοντας με κάθε λεπτομέρεια την ομαλή διεξαγωγή του final4

- Στον κ Γιώργο Παπαγιάννη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Spicy Bites Catering , όπου πάντα για τον αθλητισμό της Σαντορίνης βρίσκεται κοντά στην νεολαία του νησιού.

- Στον κ Elton Nona , ιδιοκτήτη της επιχείρηση El Greco , για την συνεχή προσφορά του , προσφέροντας με ιδιαίτερη χαρά το επινίκιο τραπέζι σε όλες τις ομάδες του final4.

Θερμές ευχαριστίες στην Διοίκηση της ΕΣΚ Κυκλάδων, που μας εμπιστεύτηκε την ευθύνη της διοργάνωσης.

Με μεγάλη μας χαρά είδαμε για ακόμα μια φορά, προπονητές, παράγοντες, αθλητές και απλούς φιλάθλους με ενθουσιασμό να χειροκροτούν τις προσπάθειες όλων των παιδιών.
Αυτό είναι το μπάσκετ στις Κυκλάδες το μεγαλύτερο κέρδος για όλους τους ανθρώπους που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό γενικότερα.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι αθλητές, τα μέλη των Διοικήσεων , τα τεχνικά επιτελεία , οι διαιτητές , οι κριτές , οι ιατροί που συμμετείχαν στις γιορτές του κυκλαδίτικου μπάσκετ.

Θερμά συγχαρητήρια στα τμήματα κορασίδων & παίδων της Τήνου Τακ Περιστερίωνας για την άξια κατάκτηση των αντίστοιχων Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Εσκ Κυκλάδων.

Θερμά συγχαρητήρια στα τμήματα νεανίδων & Εφήβων του ΑΟ Πάρου για την άξια κατάκτηση των αντίστοιχων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι ευχές όλων μας συνοδεύουν αυτά τα παιδιά στην επόμενη φάση

Δείτε ξανά τις αναμετρήσεις όπως μεταδόθηκαν

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares