Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 02:00

Τίμησε τον Μηνά Πρέκα για την τεράστια προσφορά του η ΑΕ Σαντορίνης

Τον Μηνά Πρέκα, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ΑΕ Σαντορίνης βράβευσε ο σύλλογος κατά τη διάρκεια των απονομών του Final-4 Παίδων που φιλοξενήθηκε στο νησί.

Το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του Μηνά Πρέκα τον τίμησαν με μία αιφνιδιαστική προς τον ίδιο κίνηση.

Δείτε την θερμή ανακοίνωση του συλλόγου: 

Με απεριόριστο σεβασμό & εκτίμηση προς το πρόσωπο του Μηνά Πρεκα , στο πλαίσιο του Final4 Παίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης βράβευσε τον πρωτεργάτη της ομάδας , για την προσφορά του στον σύλλογο.

Με το Μηνά ξεκινήσαμε από την ίδια πλευρά, θέτοντας ένα σπουδαίο στόχο, και συμφωνήσαμε όλοι μας , ότι έπρεπε να βοηθήσουμε το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στο νησί μας , να φτάσει εκεί όπου αξίζει.

Μέσα από τις προπονήσεις στο τσιμέντο, με τα σιδερένια ταμπλό, μέσα από την βροχή , με προπονήσεις στο υπόστεγο του Γυμνασίου Φηρών , με αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε…τα καταφέραμε!!!

Τους Άξιους Ανθρώπους λοιπόν , πρέπει να τους επιβραβεύεις όπως τους αρμόζει.

Χωρίς προειδοποίηση αγαπητέ Μηνά, μέσα από το final4 Παίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων , ήρθε η βράβευση σου, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο σου τις αξίες του αθλητισμού.. τις αξίες που θέλουμε να πρεσβεύουμε!

Ο Μηνάς Πρέκας βάζοντας το δικο του λιθαράκι ενσάρκωσε τις αξίες του συλλόγου μας, προσφέροντας Ήθος , Αφοσίωση, Υπομονή , Αγάπη , Αγωνιστικότητα , Πρόοδο μέσα από τον αθλητισμό.

Ο Μηνάς χρίζει της αμέριστης εκτίμησης των ανθρώπων και των φιλάθλων της Σαντορίνης.

Σύσσωμος ο σύλλογος , εκφράζει την περηφάνια του για την βράβευση του σπουδαίου αυτού Ανθρώπου , γυμναστή , και προπονητή , ο οποίος συνεχίζει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλα τα παιδιά της Σαντορίνης.

Μηνά σε ευχαριστούμε για όλα!

Η στιγμή της απονομής 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares