Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 08:01

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Μαρπησσαϊκού.

xristodoulou-ekdilosi-marpissaikou-3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/11 η εκδήλωση του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός στην αίθουσα του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Άσπρο Χωριό όπου βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό μπάσκετ αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα οι Αλιπράντης Νικήτας, Δενδρινός Μάκης και Χριστοδούλου Φάνης.

Ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τίμησαν με την παρουσίας τους, το σύλλογο Ατλαντίς και τον κύριο Νίκο Τριαντάφυλλο για την άψογη φιλοξενία, τα κεραμικά ΝΟΕ, την Αλιπράντη Μαρία, Γιαννούλη Γιάννη, Τσιγώνια Αντωνία, Αντωνοπούλου Άννα, Σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας, ΜΕΑΣ Κώστου, Υρία Λευκών, Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Αρχιλόχου - Μάρπησσας, Φιλλοροή, Ντάρας, Ξυλόφουρνος, τους γονείς των παιδιών και φυσικά όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο.

xristodoulou-ekdilosi-marpissaikou-4

Ο κύριος Δενδρινός δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση  λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα. Την τιμητική του πλακέτα παρέλαβε ο κύριος Χριστοδούλου.

Επίσης κληρώθηκαν 2 μπάλες δερμάτινες GM N6-N7 υπογεγραμμένες από τους  κυρίους Ν. Αλιπράντη και Φ. Χριστοδούλου. Οι τυχεροί ήταν ο κύριος Κώστας Μπιζάς & η μικρή Ελισάβετ Τριβυζά.

xristodoulou-ekdilosi-marpissaikou-1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares