Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 19:16

Πρεμιέρα ( ; ) με τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου ο Μαρπησσαϊκός, δεν κατεβαίνει ο Ηρόδοτος

Με… ερωτηματικό ξεκινάει τα μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών ο Μαρπησσαϊκός. Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο πρωταθλητής της ΕΣΚ Κυκλάδων στις γυναίκες θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα, την Τετάρτη 19/6 τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου, τον Ίκαρο Ικαρίας, ή τον Αθλέων Σάμου.

Άγνωστό, ωστόσο, παραμένει αν συμμετάσχει σε αυτό το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου ο πρωταθλητής Σάμου, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει κι έτσι εκτός απροόπτου το πρόγραμμα θα αλλάξει… Όπως άλλαξε και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη, αφού ο πρωταθλητής Ηρόδοτος δήλωσε αδυναμία συμμετοχής και την ΕΚΑΣΚ θα εκπροσωπήσει ο δεύτερος στην τοπική Ένωση, ο Ανδρογέας Ηρακλείου, π οποίος έχει στο ρόστερ του περισσότερες νεάνιδες.

maprissa baraz 2

Ο Ανδρογέας είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι Παριανές του Βαγγέλη Μουρογιάννη την 2η αγωνιστική και στη συνέχεια θα παίξουν με τον Αίολο Μυτιλήνης, το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, τον Διαγόρα Ρόδου και τον ΦΟ Βροντάδου Χίου στην αυλαία. Να σημειώσουμε ότι το σωματείο του νησιού του Όμηρου και της μαστίχας, το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου κέρδισε με σκορ 63-41 την Ένωση και με 4-1 νίκες συνολικά πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του.

ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

Το κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων είναι η έδρα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες μπαράζ των γυναικών για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

maprissa baraz 3

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής και άθλησης παραδόθηκε τον Νοέμβριο του 2008 στα βόρεια προάστια της Αττικής, ένας χώρος πλήρης για την στέγαση των δραστηριοτήτων των τοπικών αθλητικών σωματείων.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων:

ΤΕΤΑΡΤΗ(19/06):

Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου- Μαρπησσαϊκός
Γ.Σ. Διαγόρας- Αίολος Μυτιλήνης
Ανδρογέας Ηρακλείου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου

ΠΕΜΠΤΗ(20/06):

Φ.Ο. Βροντάδου Xίου- Γ.Σ. Διαγόρας
Αίολος Μυτιλήνης- Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου
Μαρπησσαϊκός- Ανδρογέας Ηρακλείου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(21/06):

Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
Γ.Σ. Διαγόρας- Ανδρογέας Ηρακλείου
Μαρπησσαϊκός- Αίολος Μυτιλήνης

ΣΑΒΒΑΤΟ(22/06):

Γ.Σ. Διαγόρας- Μαρπησσαϊκός
Ανδρογέας Ηρακλείου-Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου
Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Αίολος Μυτιλήνης

ΚΥΡΙΑΚΗ(23/06):

Πρωταθλητής Τ.Ε. Σάμου- Γ.Σ. Διαγόρας
Αίολος Μυτιλήνης- Ανδρογέας Ηρακλείου
Μαρπησσαϊκός- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares