Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 22:09

Μεγάλη επιτυχία στην κοπή της πίτας του Περιστεριώνα!

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στην καφετέρια – patisserie HALARIS η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα περισσότερα παιδιά – αθλητές του σωματείου καθώς και πολλοί γονείς αυτών. Μοιράσθηκαν πολλά δώρα στους «τυχερούς» μικρούς αθλητές – αθλήτριές που βρήκαν τα συνολικά εννιά φλουριά!! syros RAOYZAIOS new13

Η Διοίκηση Ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης που με τα δώρα τους έδωσαν χαρά σε όσους βρήκαν τα φλουριά:

Το κατάστημα ΕΜΠΟΡΙΟ της Έφης Πολυκανδρίτη, το κατάστημα ΜΟΙRA’S του Αντώνη Σαμούχου, το κατάστημα ΞΥΝΑΡΙΑΝΟΣ του Αντωνίου Δελλατόλα, το κατάστημα PC CENTER του Παντελή Αλοίμονου, το κατάστημα JUMBO του Φραγκίσκου Απέργη, το κατάστημα ΒALLOON την Άννας Βιδάλη και το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών του Μιχάλη Σανταμούρη.

Όπως επίσης και το κατάστημα HALARIS για την ευγενική προσφορά των βασιλοπιτών και για την φιλοξενία της εκδήλωσης και την σταθερή εν γένει χορηγική συμπεριφορά του. Καλή, δημιουργική και έντονα αθλητική – μπασκετική χρονιά σε όλους!!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο πολύ καλό πορταλ του τηνιακού συλλόγου www.peristerionasbc.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares