Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 13:33

Μπάσκετ: Πρόγραμμα και όμιλοι για την Γ’ Εθνική

Μπορεί να μην ξέρουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής Κυκλάδων για την τρέχουσα περίοδο, γνωρίζουμε όμως ποιο θα είναι το πρόγραμμα των αγώνων στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Επίσης παραμένει άγνωστο το που θα γίνουν οι αγώνες αν και οι πληροφορίες θέλουν την Αθήνα να είναι και πάλι αυτή που θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις καθώς εάν εμπλακεί κάποιο νησί θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα φιλοξενίας όχι μόνο στους αθλητές των άλλων τεσσάρων ομάδων αλλά και αυτά των διαιτητών και παραγόντων της ομοσπονδίας. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 23 Ιουνίου και οι ομάδες Λέσβου και Χίου είναι οι κερδισμένες όσον αφορά την παραμονή καθώς θα έχουν μία διανυκτέρευση λιγότερη αλλά θα δώσουν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια ομάδα των Κυκλάδων θα ξεκινήσει με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι (κόντρα στη πρωταθλήτρια Λέσβου) στη συνέχεια θα έχει ρεπό και θα αναμετρηθεί κατά σειρά με Δωδεκάνησα, Χίο και Σάμο. Κάτι που σημαίνει ότι η 1η και η 3η αγωνιστική ίσως να είναι το κλειδί για την πορεία των Κυκλαδιτών προς την Γ' Εθνική κατηγορία και δη τον όμιλο του Νότου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι αγώνες μπαράζ για την κατάκτηση του τίτλου στις Κυκλάδες θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Απριλίου στη Σύρο και έχουν ήδη προκριθεί Ερμούπολη, Άρης Σύρου από το Βορρά και Πανναξιακός, ΑΠΑΣ Φανάρια από το Νότο. Και τα ζευγάρια όπως είναι γνωστό είναι Άρης Σύρου - Πανναξιακός και ΑΠΑΣ Φανάρια - Ερμούπολη με τους νικητές να αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό την επόμενη ημέρα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το κενό είναι .τεράστιο από τις 28 Απριλίου έως τις 19 Ιουνίου και η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να είναι σε εγρήγορση το διάστημα αυτό.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι σε όλα τα νησιά οι αγώνες είναι σε επίπεδο πλέι οφ και δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό σχετικά με τους πρωταθλητές των νησιών.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τετάρτη (19/6)

Κυκλάδες - Λέσβος

Δωδεκάνησα - Σάμος

Ρεπό: Χίος

Πέμπτη (20/6)

Σάμος - Χίος

Λέσβος - Δωδεκάνησα

Ρεπό: Κυκλάδες

Παρασκευή (21/6)

Δωδεκάνησα - Κυκλάδες

Χίος - Λέσβος

Ρεπό: Σάμος

Σάββατο (22/6)

Κυκλάδες - Χίος

Λέσβος - Σάμος

Ρεπό: Δωδεκάνησα

Κυριακή (23/6)

Χίος - Δωδεκάνησα

Σάμος - Κυκλάδες

Ρεπό: Λέσβος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares