Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 18:41

Στο ντέρμπι του 4ου ομίλου ο Ζαράνης

Η Ε.Δ. της Γ΄Εθνικής επέλεξε τον Γιάννη Ζαράνη για να διευθύνει το καυτό ντέρμπι του 4ου ομίλου Ν. Ιωνία – Ιωνικός (Φώτο από περσινό ματς στη Ν. Ιωνία). Η Ε.Δ. της Γ΄Εθνικής επέλεξε τον Γιάννη Ζαράνη για να διευθύνει το καυτό ντέρμπι του 4ου ομίλου Ν. Ιωνία – Ιωνικός (Φώτο από περσινό ματς στη Ν. Ιωνία).

Την 2η φετινή του εμφάνιση σε παιχνίδι της Γ΄Εθνικής θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο Κυκλαδίτης αξιολογημένος διαιτητής Γιάννης Ζαράνης.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Γ΄Εθνικής εμπιστεύεται στα χέρια του ικανού συριανού ρέφερι το ντέρμπι μεταξύ του τρίτου και του πέμπτου του 4ου ομίλου μεταξύ Νέας Ιωνίας και Ιωνικού Νικαίας.

Στο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια στον όμιλο και για τις δύο ομάδες ο Γιάννης Ζαράνης θα έχει βοηθούς τους: Δουλγεράκη (Αν. Αττική) και Φαρμάκη (Δυτ. Αττική).

Αυτή δεν θα είναι η 1η παρουσία του Γιάννη Ζαράνη στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, καθώς κατά την περσινή χρονιά είχε επίσης διαιτητεύσει το παιχνίδι Ν. Ιωνία – Γιούχτας, ενώ το πρώτο φετινό παιχνίδι ήταν το Ατρόμητος Πειραιώς – ΠΑΟ Κρουσώνα (2-0).

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares