Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 21:52

Κουμπαράκης και Αρμακόλας στη Football League

Μία μεγάλη διάκριση γνωρίζει από σήμερα η Κυκλαδίτικη διαιτησία, καθώς ο Στέφανος Κουμπαράκης αξιολογήθηκε και θα διαιτητεύει πλέον στη footballLeague, όπου επίσης προβιβάστηκε ως βοηθός και ο Σιδερής Αρμακόλας.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η Κυκλαδίτικη διαιτησία, καθώς μετά τον Μάρκο Δαδάο που σφύριζε στα γήπεδα της Β΄Εθνικής πριν 25 ολόκληρα χρόνια, άλλος ένας Κυκλαδίτης στα 26 του θα έχει την ευκαιρία να κάνει παρόμοιο βήμα, έχοντας μάλιστα όλα τα χρόνια μπροστά του ώστε να τον θαυμάσουμε ακόμα και στα σαλόνια της SuperLeague.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Κουμπαράκης ψηφίστηκε από τα ΜΜΕ και τους αθλητές ως ο καλύτερος διαιτητής την περσινή χρονιά στην ΕΠΣ Θράκης, όπου εκτός των 19 ματς της Γ΄Εθνικής, είχε διαιτητεύσει 44 αγώνες πρωταθλήματος!

Μεγάλη διάκριση όμως θεωρείται και η άνοδο στη footballLeagueγια τον Σιδερή Αρμακόλα, ο οποίος δικαιώνεται για τους κόπους του, ενώ λόγο των γραμματικών του γνώσεων και της ηλικίας του, θεωρείται πλέον εξελίξιμος βοηθός, έχοντας πολύ μέλλον στη διαιτησία.

Πλέον στη footballLeague δεν αποκλείεται να δούμε και μία τριάδα από Κυκλαδίτες, αφού εκτός των Κουμπαράκη και Αρμακόλα, στην κατηγορία υπάρχει και ο Γιάννης Κοντιζάς.

Τέλος σημειώνουμε ότι ο Γιάννης Ζαράνης πρόσφατα αξιολογήθηκε και συνεχίζει κανονικά στη Γ΄Εθνική, όπου πλέον μετά από την επιτυχία τους στα τεστ θα αγωνίζονται και οι Αντώνης Μουτάφης και Νίκος Νομικός.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares