Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 00:26

Στα παιχνίδια των «Μικτών» Καλορογιάννης και Ψαρρά;

Η χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, εκτός από το θέμα των Μικτών, περιείχε συζήτηση και για τα θέματα διαιτησίας, καθώς εκτός τον Αρχιδιαιτητή κ. Σουλτάνη, παρών ήταν και ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γιώργος Παρούσης.

Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. ήταν η προώθηση δύο ακόμα διαιτητών, προκειμένου να μπουν σε διαδικασία αξιολόγησης για να συμμετάσχουν στους πίνακες της Γ΄Εθνικής για τη σεζόν 2016-2017.

Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι γίνονται προσπάθειες ώστε ο Θωμάς Καλορογιάννης και η Ιουλιανή Ψαρρά να κάνουν το πρώτο βήμα στο τουρνουά Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι δύο νεαροί διαιτητές έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία στα γήπεδα μας και βρίσκονται σε ιδανική ηλικία για να ανέβουν επίπεδο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ΕΠΣΚ κάνουν ότι είναι δυνατό για να επιτευχθεί ο στόχος και να δούμε τους δύο Κυκλαδίτες σε κάποιο παιχνίδι ή παιχνίδια των αγώνων που θα γίνουν μεταξύ 3-11 Ιανουαρίου.

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares