Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 14:56

«Έκλεψαν» την παράσταση Καλορογιάννης και Ψαρρά [pics]

Στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, δεν λάμπουν μόνο οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές των Κυκλάδων, αλλά και οι διαιτητές μας, καθώς η παρουσία των καλορογιάννη και Ψαρρά στους αγώνες που διαιτήτευσαν αξιολογήθηκε ως άριστη και ουσιαστικά τους άνοιξε τις πόρτες για το βήμα παραπάνω.

Έτσι οι κόποι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, έπιασαν τόπο, με τη συμμετοχή των δύο φερέλπιδων Κυκλαδιτών διαιτητών να βγάζει ασπροπρόσωπη της ΕΠΣ Κυκλάδων, που με αυτή τη κίνηση έδειξε ότι κάνει σωστά βήματα για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Σήμερα με την παρουσία τους στα παιχνίδια των Μικτών Λέσβου – Χίου, ο Μυκονιάτης και η Ναξιώτησσα συμπληρώνουν έξι παιχνίδια, στα οποία έδειξαν τι αξίζουν, βάζοντας παρακαταθήκη για το μέλλον, όπου μέσω των αξιολογήσεων θα επιδιώξουν να ενταχθούν στους πίνακες της Γ΄Εθνικής.

Στα όποια λάθη καυτηριάζουμε κατά καιρούς σχετικά με τη διαιτησία, είμαστε υποχρεωμένοι να τονίζουμε και τις καλές κινήσεις που γίνονται από την επιτροπή, όπου προεδρεύει ο Γιώργος Παρούσης, με αρχιδιαιτητή τον Αποστόλη Σουλτάνη.

Βέβαια πολύ σημαντική είναι και η συμβολή του ίδιου του προέδρου που επιδιώκει το καλύτερο για την Κυκλαδίτικη Διαιτησία.

KALOROGIANNIS-PSARRA-SOULTANIS

KALOROGIANNIS-PSARA-ANAVISO

KALOROGIANNIS-PSARRA-MIKTES

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares