Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 02:06

Άριστος στο Άρης - Αγροτικός Αστέρας ο Κουμπαράκης

Μία ακόμη σημαντική αναμέτρηση της football league διεύθυνε ο Συριανός ρέφερι Στέφανος Κουμπαράκης.

 Ο Κυκλαδίτης διαιτητής  του Συνδέσμου Θράκης διεύθυνε με μεγάλη επιτυχία την σημαντική αναμέτρηση, αφού ολοκλήρωσε το ματς χωρίς πρόβλημα και καμία φάση που να φέρει κάποια αμφισβήτηση.

 Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 και συνεχίζουν τον δικό τους... αγώνα για την επιστροφή τους στην Super League.

Ο Κουμπαράκης πλέον έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία και σύντομα θα τον δούμε να διευθύνει και παιχνίδι της μεγαλύτερης κατηγορίας. 

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς να απειλούν ουσιαστικά όμως την εστία του Γιακουμή. Αυτό έγινε πρώτη φορά στο 24' και είχαμε το 1-0. Μακρινό σουτ του Τάτου και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του γκολκίπερ του Αγροτικού. Ο Άρης, κλείδωσε τη νίκη έξι λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, στο 30' μετά από σέντρα του Τζανακάκη ο Ίλιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0 και ουσιαστικά... τελείωσε από πολύ νωρίς το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Άρη να... σβήνει τις μηχανές και να κρατά εύκολα αυτό το 2-0 του πρώτου μέρους. Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήθελαν να προσφέρουν θέαμα, αλλά μόνο να πάρουν το τρίποντο της νίκης το οποίο και τους κρατά στο -6 από την δεύτερη Λαμία.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Ρόβας, Πίτου, Τάτος, Ντούνης (72' Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (80' Ντόγος), Ίλιτς (67' Καπνίδης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Βουτσιάς (Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκοτοβός, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (69' Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φελίπε, Μέρντοβιτς (46' Χατζής).

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares