Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2011 15:14

Στους Πίνακες του περιφερειακού και πάλι ο Ζαράνης…

ZARANIS

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Συριανός διαιτητής Γιάννης Ζαράνης συμπεριλαμβάνετε στους καταλόγους της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Κύριος Ζαράνης γνωστός σε όλους τους φιλάθλους των Κυκλάδων από την παρουσία του στα γήπεδα του Νομού μας, πέρασε με επιτυχία τα τεστ του Αυγούστου και δικαίως συγκαταλέγετε και φέτος στους καλύτερους διαιτητές των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Το δικαίως βέβαια απέχει πολύ λίγο από το αδίκως αφού ο Συριανός διαιτητής, σίγουρα δικαιούται να συμμετέχει σε παραπάνω κατηγορίες καθώς οι βαθμολογίες που έχει με τις έως τώρα εμφανίσεις του (30 με χαμηλότερο βαθμό το 8) ως διαιτητής στην Δ΄Εθνικη είναι κάτι που έχει κερδίσει με το σπαθί του, αλλά δεν του έχει δοθεί ποτέ.

Η δικαιολογία από τους ιθύνοντες της διαιτησίας για την μη προώθηση του Κυκλαδίτη διαιτητή είναι τα έξοδα μετακίνησης κάτι που δεν ισχύει αφού μετά από έρευνα που κάναμε  διαπιστώσαμε ότι τα έξοδα μετακίνησης είναι σχεδόν τα ίδια με τα τοπικά πρωταθλήματα και συνεπώς ίσως υπάρχουν άλλοι «λόγοι» που καθηλώνετε το ταλέντο του Ζαράνη .

 

 

 

 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares