Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 15:15

Μπράβο στον Γιάννη Ζαράνη που βρήκε χρήματα σε ATM και τα παρέδωσε

Πηγαίνοντας στο ATM της τράπεζας στην Σύρο σήμερα το πρωί ο διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιάννης Ζαράνης διαπίστωσε ότι υπήρχαν χρήματα στην θυρίδα τα οποία δεν είχαν παραληφθεί και δίχως δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε στην τράπεζα προκειμένου να βρεθεί ο κάτοχος τους, ο οποίος ίσως τα είχε μεγάλη ανάγκη.

Πρόκειται για μία πράξη που δείχνει την ποιότητα και ως καλού ανθρώπου του διαιτητή που όλοι γνωρίζουμε μέσα στα γήπεδα και ξεχωρίζει για την απόδοση του.

Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τέτοιες πράξεις δίνουν σε όλους μας ελπίδα ότι η κοινωνία μας έχει ακόμα άτομα που μπορεί να παραδειγματίσουν τις νεότερες γενιές.

Μπράβο Γιάννη....

Ο κάτοχος των χρημάτων, Παναγιώτης Μώτος ευχαρίστησε τον Γιάννη Ζαράνη με την ακόλουθη ανακοίνωση στο facebook:

Σήμερα το πρωί ειχα μια απερισκεψία σε ένα ΑΤΜ τράπεζας...έκανα ανάληψη χρημάτων και ξέχασα τα χρήματα στο ΑΤΜ ο επόμενος που πήγε βρήκε τα χρήματα και τα παρέδωσε στην τράπεζα...κίνηση που στις μέρες μας σπανίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως μεσα απ την καρδιά μου πιο πολύ για την ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ...παρα για τα χρήματα!!!! John Zaranis

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ Κυκλάδων:

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, συγχαίρουν τον διαιτητή της Ένωσης μας κ. Ζαράνη Ιωάννη, για την αξιέπαινη πράξη του να παραδώσει τα «ξεχασμένα» χρήματα που βρήκε σε ΑΤΜ, στον κάτοχο τους.
Τέτοιες ενέργειες προβάλουν ακόμη περισσότερο τις Κυκλάδες και τον Αθλητισμό μας.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares