Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 12:45

''Ψηλώνει'' η Κυκλαδίτικη διαιτησία: Διεθνής ο Κουμπαράκης, στη sl2 ο Ανδρικόπουλος, σταθερές αξίες Αρμακόλας και Μουτάφης

Μετά τον Στέφανο Κουμπαράκη που φιγουράρει πλέον στους πίνακες των διεθνών διαιτητών της FIFA, κλείνοντας 6 χρόνια στη super league τα νέα για τους διαιτητές των Κυκλάδων όλο και πιο ευχάριστα γίνονται.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης πρεσβεύει με επιτυχία όλες τις Κυκλάδες όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα της Ελλάδας, πράγμα που πλέον θα γίνει και στην Ευρώπη.

B2F4B629 16BE 4FD3 8BC8 80A05AB27F11

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος, δικαίωσε όσους τον πίστεψαν και πλέον μετά την ανάρτηση των νέων πινάκων της ΚΕΔ της ΕΠΟ ανήκει και επίσημα στους 45 διαιτητές της super league 2. Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο νεαρός διαιτητής έχει περάσει όλες τις «δοκιμασίες» διευθύνοντας παιχνίδια που καίνε και δικαίως πλέον μπαίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Ισίδωρος Αρμακόλας, επίσης σταθερή, βρίσκεται και πάλι στους πίνακες της super league 2, όπου πλέον μετά από τόσα χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους βοηθούς.

ARMAKOLAS ANDRIKOPOULOS

Το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Μουτάφη που βρίσκεται και πάλι στον σχετικό πίνακα της Γ΄Εθνικής, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και πολλά δύσκολα παιχνίδια στο βιογραφικό του, όπου μάλιστα έχει αποσπάσει εξαιρετικές βαθμολογίες.

Στον πίνακα των παρατηρητών της Γ΄ Εθνικής θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο καθηγητής - μέντορας διαιτησίας, κ. Τάσος Αρμακόλας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Αντώνη Καλόγερα, που είναι αξιολογημένος διαιτητής της ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο άμμου (beach soccer)

KALOGERAS MOUTAFIS VARTHALITIS

Η προσπάθεια που κάνει η ΕΠΣ Κυκλάδων και η επιτροπή διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών, μπορεί άνετα να συνδεθεί με την εξέλιξη των Κυκλαδιτών ρέφερι, που μέσα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες καταφέρνουν να εξελιχθούν.

collage sxoles diaitisias

Καλή επιτυχία σε όλους... 

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares