Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 10:48

Ο Ισίδωρος Αρμακολας στον πινακα Γ΄ Εθνικης

i-armakolas-2012

Μια πολύ σημαντική επιτυχία για την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αποτελεί η αξιολόγηση του διαιτητή Ισίδωρου Αρμακόλα ως βοηθού διαιτητή στον πίνακα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας(Football League 2).

Ύστερα από την αξιόλογη παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο τοπικό και στο περιφερειακό πρωτάθλημα και αφού πέρασε με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις σε θέματα κανονισμών και videotest καθώς και τις αγωνιστικές δοκιμασίες του FIFA TEST, αξιολογήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ στην Football League 2.

Ο διαιτητής Ισίδωρος Αρμακόλας, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Σύρο ( είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου), αποτελεί ελπίδα της κυκλαδίτικης διαιτησίας για άνοδο σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία αφού έχει όλα τα τυπικά προσόντα (μόρφωση, φυσική κατάσταση και μικρή ηλικία) που απαιτεί η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Επίσης αξιολογήθηκαν εκ νέου στην Δ΄ εθνική κατηγορία με μεγάλες πιθανότητες ανόδου οι διαιτητές Ι. Ζοράνης, Ι. Μενδρινός, Ν. Νομικός.

Αυτές οι επιτυχίες έρχονται να προστεθούν στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων με την καθοδήγηση του αρχιδιαιτητή κου Ι. Μενδρινού και την αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου της ΕΠΣ κου Γ. Σιγάλα, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό των διαιτητών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις πρόσφατες επισκέψεις (με πρωτοβουλία της ΕΔ/ΕΠΣ Κυκλάδων) του κορυφαίου έλληνα διαιτητή κου Κύρου Βασάρα και τις σχολές διαιτησίας που δημιουργήθηκαν, με την αποφοίτηση αρκετών διαιτητών από διάφορα νησιά των Κυκλάδων.

Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares