Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 11:15

Ντεμπούτο για τον διαιτητή Αρμακόλα Ισίδωρο στη football league 2

armakolas-i-f-2-2012-12

Ντεμπούτο για τον διαιτητή Αρμακόλα Ισίδωρο στον κυριακάτικο αγώνα (9-12-2012) ΠΑΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑ: 2-0 στο πρωτάθλημα της football league 2.

H ένταξή του στον πίνακα της football league 2 δεν χαρακτηρίζεται καθόλου τυχαία καθώς αγωνίζεται αρκετά χρόνια στο τοπικό και περιφερειακό πρωτάθλημα. Η πρώτη του παρουσία στην κατηγορία χαρακτηρίστηκε εξαιρετική και είναι διαιτητής με μέλλον, αφού είναι μόλις 25 χρονών, διαθέτει όλα τα τυπικά προσόντα και έχει άριστη φυσική κατάσταση. Η εν λόγω επιτυχία έρχεται ως επιβράβευση των προσπαθειών του ίδιου αλλά και της επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ με το αξιόλογο έργο της αναβάθμισης της κυκλαδίτικης διαιτησίας που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια.

Ο αρχιδιαιτητής Κος Λάμπρος Μενδρινός  καθώς και ο Κος Γιάννης Σιγάλας, πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό των διαιτητών και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναβαθμίσουν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και την κυκλαδίτικη διαιτησία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Κύρου Βασσάρα, καθώς και τις σχολές διαιτησίας σε πολλά νησιά των Κυκλάδων όπου και αποφοίτησαν πολλοί νέοι διαιτητές. Επίσης, τη φετινή χρονιά αγωνίζονται στη Δ΄ Εθνική κατηγορία με πολλές πιθανότητες για περαιτέρω αξιολόγησή τους οι διαιτητές Ζαράνης Γιάννης, Μενδρινός Γιάννης και Νομικός Νίκος.

Κατηγορία ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares