Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 22:12

Τιμωρία, αλλά Παμμηλιακός και Ανδριακός ήθελαν επανορισμό

Στην φωτογραφία ο Ανδριακός είναι έτοιμος στο λιμάνι του Μπατσίου να μεταβεί στη Μήλο. Το Σκάφος έπαθε βλάβη, ο Παμμηλιακός ζήτησε επανορισμό, αλλά η ΕΠΣ έριξε καμπάνα και παρότρυνε τον Ανδριακό να  πάει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο της ΕΠΟ. Στην φωτογραφία ο Ανδριακός είναι έτοιμος στο λιμάνι του Μπατσίου να μεταβεί στη Μήλο. Το Σκάφος έπαθε βλάβη, ο Παμμηλιακός ζήτησε επανορισμό, αλλά η ΕΠΣ έριξε καμπάνα και παρότρυνε τον Ανδριακό να πάει στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο της ΕΠΟ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ανδριακός έπεσε θύμα του μεγαλύτερου προβλήματος που ταλανίζει τα πρωταθλήματα μας και αυτό δεν είναι άλλο από την θάλασσα, η οποία χωρίζει τα νησιά μας και μετατρέπουν αποστάσεις λίγων χιλιομέτρων σε ατελείωτες ώρες ταξιδιού.

Η ομάδα της Άνδρου δεν κατάφερε να μεταβεί στη Μήλο για το παιχνίδι με τον Παμμηλιακό, πράγμα που δεν ευθυνόταν η ίδια, αλλά το σκάφος που θα την μετέφερε και η βλάβη που του προέκυψε.

Άπαντες ενημερώθηκαν έγκαιρα, καθώς η πολυμελής αποστολή τον Ανδριωτών ήταν από τα χαράματα στο λιμάνι και έβλεπε το ταξίδι να ματαιώνεται και περίμενε πλέον την κατανόηση όλων για να μη τιμωρηθεί.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και άνθρωποι που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για το Παμμηλιακό, που είναι επίσης μία ομάδα που ταλαιπωρείται ίσως όσο καμία άλλη από την απόσταση που δημιουργεί η θάλασσα. Έτσι εκτός των δικαιολογητικών που κατέθεσε ο Ανδριακός, υπήρξε και μία επιστολή από τον Παμμηλιακό προς την ΕΠΣ Κυκλάδων, η οποία αναφέρει ότι η ομάδα της Μήλου θέλει οι αγώνες να δίνονται στα γήπεδα και όχι στα γραφεία… Μάταια όμως όλα αυτά αφού η Π.Ε. της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν φάνηκε να πείθετε από όλα αυτά και τηρώντας το γράμμα του νόμου έριξε την «καμπάνα» της στον Ανδρικό.

Φυσικά αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι η αποστήριξη των σωματείων, που πολλές φορές μοιάζουν απελπιστικά μόνα, αλλά και ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων της Μήλου που για ακόμη μία φορά μας δείχνουν τον δρόμο…

Η επιστολή του Παμμηλιακού προς την ΕΠΣΚ:

Aξιότιμε κύριε Πρόεδρε και μέλη της Επιτροπής,                                                            

Ως γνωρίζεται ο αγώνας με την ομάδα του Ανδριακού που είχε οριστεί να γίνει το Σάββατο 20-02-2016 δεν έγινε λόγω αδυναμίας την ομάδος της Άνδρου να έρθει στο νησί μας. Αν και γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που προβλέπονται εκ του νόμου για την ομάδα του Ανδριακού, εντούτοις βασική θέση του συλλόγου μας είναι το «ευ αγωνίζεσθαι» και οι αγώνες να γίνονται και όχι να κρίνονται στα χαρτιά κάτι το οποίο δεν έγινε και με τον αγώνα μεταξύ της ομάδος μας και τον ΑΟ ΣΥΡΟΥ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παρόλο του βασίμου τότε της αδυναμίας της ομάδος μας να μεταβεί στην Σύρο.

Το οξύμωρο της κατάστασης είναι ότι εφόσον και οι δύο ομάδες ήθελαν τον επανορισμό του αγώνα, η ΕΠΣ δεν μπόρεσε να βρει λύση και μετά την «καμπάνα» που έριξε στον Ανδριακό, στη συνέχεια προέτρεψε τους ανθρώπους της διοίκησης να προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο της ΕΠΟ!

Νωρίς το απόγευμα η διοίκηση του Ανδριακού αποφάσισε ότι δεν θα προσφύγει πουθενά και θα παλέψει μέχρι τέλους… η άποψη τους για όλο αυτό; «Αηδιασμένοι» όπως μας είπαν χαρακτηριστικά.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares