Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 16:57

Ομόφωνα παρελθόν από την ΕΠΣΚ ο Φουτάκογλου

Με ομόφωνη απόφαση της η ΕΠΣ Κυκλάδων έκανε αποδεκτή την παραίτηση του πρώην Αντιπροέδρου και Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Στράτου Φουτάκογλου, την θέση του οποίου στο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, ύστερα και από δική του παραδοχή πήρε ο πρώτος επιλαχών κ. Γιώργος Σολάρης.

Στην ίδια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παροικιάς στην Πάρο το ΔΣ αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ΔΣ.
Την ''καυτή θέση'' του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας αναλαμβάνει πλέον ο κ. Γιώργος Παρούσης.
Η σχεική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. συνεδρίασε στο νησί της Πάρου, με κύριο θέμα την παραίτηση-αντικατάσταση του μέλους του Δ.Σ και Α Αντιπροέδρου κ. Φουτάκογλου Ευστράτιου. Αφού διαβάστηκε η 6σέλιδη επιστολή του προς τα μέλη του Δ.Σ., ακολούθησε συζήτηση επί των αναγραφομένων σε αυτήν. Το Δ.Σ. ακολούθως, έκανε ομόφωνα δεκτή την παραίτηση του και τον ευχαριστεί με την παρούσα ανακοίνωση για την προσφορά του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και ειδικά στη συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο. Εν συνεχεία κάλεσε τον κ. Γιώργο Σολάρη, επόμενο επιλαχόντα του συνδυασμού «ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ», να συμμετάσχει στην σύνθεση του Δ.Σ, ο οποίος και την αποδέχθηκε. Ακολούθησαν οι προτάσεις του Προέδρου για την αναδιάρθρωση του Δ.Σ. οι οποίες έγιναν ομόφωνα αποδεκτές.
 Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έχει ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΡΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΡΙΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΟΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ: ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΦΟΡΟΣ: ΛΟΥΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ.:ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ Πρόεδρος στη Επιτροπή Διαιτησίας ανέλαβε ο κ. Παρούσης Γεώργιος και Πρόεδρος στην Επιτροπή Καταπολέμησης Βίας ο κ. Δοκιμάκης Κωνσταντίνος. Καλή επιτυχία σε όλους στο έργο τους με κύριο μέλημα την συναίνεση, την καλή διάθεση και την πρόθεση για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στα νησιά μας, μακριά από μικροπολιτικές, οπαδισμούς και τοπικισμούς. Κάθε θετική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares