Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 17:02

Οι θέσεις του ΑΠΣ Κύθνου για τα πρωταθλήματα 2017 - 2018

Πλέον ο ΑΠΣ Κύθνου λογίζεται ως ομάδα της ποδοσφαιρικής οικογένειας των Κυκλάδων και συνεπώς έχει τις δικές του προτάσεις να καταθέσει σχετικά με τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν, όπου και θα συμμετάσχει κανονικά.

Ο ΑΠΣ Κύθνου είναι υπέρ της ύπαρξης Α' και Β' κατηγορίας, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο Κύπελλο Κυκλάδων, εάν και εφόσον αυτό είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Αναφορικά με τις ακαδημίες, οι οποίες λειτουργούν τα τελευταία χρόνια, ο ΑΠΣ Κύθνου ανακοινώνει ότι δεν θα υπάρξει συμμετοχή λόγω που δεν διαθέτει γήπεδο, ενώ παράλληλα τονίζει την επιθυμία να συμμετάσχει στον νέο θεσμό των Μικτών ομάδων Κ10 και Κ12.

Αναλυτικά οι προτάσεις του ΑΠΣ Κύθνου:

«Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018»

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αποδοχή της ομάδας μας στην ένωση σας.

Η πρόταση του Α.Π.Σ. Κύθνου για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Κυκλάδων 2017-2018 είναι η εξής:

Α) Ως γνωστό, η ομάδα μας θα έχει ως έδρα για τις εντός έδρας υποχρεώσεις της, το δημοτικό στάδιο της ΜΗΛΟΥ. Άρα για εμάς είναι μονόδρομος η διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος με δύο ομίλους για την Β’ κατηγορία. Στον όμιλο μας θα θέλαμε να είναι όλες οι ομάδες των δυτικών Κυκλάδων (Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος και Μήλος) καθώς και μία ή δύο ομάδες από την Σύρο. Έτσι, περιορίζεται το κόστος μετακίνησης αφού δεν χρειάζεται να πάμε Πειραιά.

Β) Όσον αφορά το θεσμό του κυπέλου θα θέλαμε να συμμετάσχουμε, με την προϋπόθεση όμως αν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να μεταβούμε στην έδρα της ομάδας που θα κληρωθούμε, να μην υποστούμε ποινικές κυρώσεις, αλλά να χάσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Εννοείται ότι θα έχουμε ενημερώσει 3-4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Γ) Όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια, αλλά φέτος δεν θα πάρουμε μέρος στα πρωταθλήματα, αφού δεν έχουμε δικό μας έτοιμο γήπεδο και δεν είναι σωστό να υποβάλλουμε σε τόσο μεγάλα έξοδα και ταλαιπωρία τα παιδιά μας. Όμως θα επιθυμούσαμε κάποιο ή κάποια από τα παιδιά μας να συμμετάσχουν στις μικτές ομάδες Κ-10 και Κ-12, και για αυτό το λόγο προτείνουμε να γίνουν κάποια τουρνουά με τις κατηγορίες αυτών των ομάδων ώστε οι προπονητές να έχουν ασφαλή εικόνα των παιδιών (π.χ. Χριστούγεννα)

ΜΕ ΤΙΜΗ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ

Λαρεντζάκης Γεώργιος 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares