Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 19:05

Την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου οι προκηρύξεις

Μετά την Γενική Συνέλευση, σειρά για την ΕΠΣ Κυκλάδων παίρνουν οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα Ανδρών και Υποδομών, όπως και αυτή του Κυπέλλου. 

Τα όσα έχουν ζητηθεί από τα σωματεία σε συνδυασμό με τις διορθώσεις τυχών ατελειών στις περσινές προκηρύξεις είναι αυτά που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, που ήδη έχουν αρχίσει να συντάσσουν τις προκηρύξεις για τη σεζόν 2017-2018, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες θα προωθηθούν στα σωματεία την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.

Οι αλλαγές που θα έχουν ενδιαφέρον είναι αυτές που σχετίζονται με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της μιας και μοναδικής κατηγορίας που θα έχουμε φέτος, τα ηλικιακά όρια στο ανδρικό, αλλά και στα πρωταθλήματα υποδομών, ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου, αλλά και τυχών δημιουργία νέας κατηγορίας, όπως η Κ10, που ήδη έχει προαναγγελθεί.

Όσο αφορά με την κατάρτιση των τριών ομίλων, αυτό θα εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και θα αποφασιστεί με πρώτο γνώμονα την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών.

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares