Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 19:52

Χωρίς την υποχρέωση συμμετοχής «μικρών» το Ανδρικό πρωτάθλημα

Εκτός της μίας κατηγορίας που θα είναι χωρισμένη σε δύο ομίλους η προκήρυξη του πρωταθλήματος που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την ΕΠΣ Κυκλάδων περιέχει ακόμα μία σημαντική αλλαγή που θα είναι αυτή της μη υποχρεωτικής συμμετοχής «μικρών» ηλικιακά ποδοσφαιριστών στο αρχικό σχήμα των ομάδων.

 Έτσι μετά και από αυτή την αλλαγή οι ομάδες δεν θα είναι υποχρεωμένες να ξεκινούν στην αρχική τοςυ σύνθεση με τουλάχιστον 2 παίκτες κάτω των 20, πράγμα που ίσχυε τα τελευταία χρόνια.

Το σκεπτικό έχει να κάνει περισσότερο με την ενοποίηση των κατηγοριών και με το γεγονός ότι δεν διαθέτουν όλες οι ομάδες τμήματα ακαδημιών ή μεγάλα τμήματα που θα μπορέσουν αν αντλήσουν παίκτες στην ανδρικό.

Από εκεί και πέρα σχετικά με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, θα επιτρέπεται η αναγραφή στο ΦΑ και η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων (4) ξένων ποδοσφαιριστών, που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις Ελληνικές Εθνικές Ομάδες .

Τέλος σε σχέση με τα ηλικιακά όρια προς τα πάνω, επιτρέπεται η αναγραφή στο ΦΑ και η χρησιμοποίηση έως και τριών (3) ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των τριάντα πέντε (35) ετών . Δηλαδή για την περίοδο 2017-2018 αυτό ισχύει για τους γεννηθέντες το 1982 και πριν .

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares