Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 13:21

Πάρος: Ομαδικό το κλίμα με στόχο την βελτίωση των γηπέδων

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της ΕΠΣ Κυκλάδων, των σωματείων και των φορέων στη Πάρο.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, με τις Παριανές ομάδες να δείχνουν πιο ενωμένες από ποτέ όσο αφορά τις κοινές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για να υπάρχουν βελτιώσεις όσο αφορά τις εγκαταστάσεις.

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν όλοι οι σύλλογοι της Πάρου που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων (ΑΟ Πάρου, Νηρέας, Μαρπησσαϊκός και Αστέρας Μαρμάρων).

 Ανοιχτοί σε κάθε πρόταση όμως ήταν και οι φορείς, με τον κ. Μπιζά που εκπροσώπησε την Περιφέρεια και τον κ. Μαλαματένιο που έδωσε το παρών στη συνάντηση ως πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, να δείχνουν διαθέσιμοι και πρόθυμοι στο να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

Αυτό που αποφασίστηκε σε πρώτη φάση είναι να συνταχθεί ένα κοινό αίτημα των σωματείων, μέσα από το οποίο θα επισημανθούν οι ελλείψεις των δύο γηπέδων της Πάρου, με την πιο σημαντική παρέμβαση που θα ζητηθεί να είναι η αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Παροικιάς.

Ακόμα μία σημαντική απόφαση που λήφθηκε είναι η εντατικοποίηση του σκάουτινγκ από τους Ενωσιακούς προπονητές, Γιώργο Μοστράτο και Λάμπρο Λιόνα, για τους οποίους η ΕΠΣ θα μεριμνήσει ώστε να βρίσκονται κάθε Σαββατοκύριακο σε όσα περισσότερα γήπεδα είναι δυνατόν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων δήλωσε την ικανοποίηση του για το κλίμα της συνάντησης, όπου μετά το τέλος τόνισε: «Ήταν μία πολύ όμορφη και εποικοδομητική συνάντηση. Τα σωματεία άφησαν την όποια σκοπιμότητα στην άκρη και σε συνεννόηση με τον Δήμο και την Περιφέρεια αποφάσισαν να κινηθούν για την βελτίωση των εγκαταστάσεων. Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Μπιζά και τον κ. Μανόλη Μαλαματένιο, όπως και όλους τους εκπροσώπους των σωματείων που μιλήσαμε μέσα σε πολύ καλό κλίμα».

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares