Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 19:41

Μέχρι 4 οι αλλαγές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο

Μία σημαντική αλλαγή θα υπάρξει στη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας, αλλά και στο Κύπελλο Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα από τις 3 αλλαγές παικτών που δικαιούταν η κάθε ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο αριθμός ανεβαίνει στις 4.

Η συγκεκριμένη αλλαγή έχει προβλεφθεί στον Κ.Α.Π. της σεζόν 2017-2018 και υιοθετήθηκε άμεσα από την ΕΠΣ Κυκλάδων, που με τη σειρά τους ενημέρωσε τα σωματεία.

Η ενημέρωση της ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι στα Πρωταθλήματά μας, Α’ Κατηγορίας και Κυπέλλου Κυκλάδων, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. του 2017 (άρθρο 16. παρ. 4α), επιτρέπονται μέχρι και τέσσερις (4) αλλαγές σε κάθε αγώνα».

Το σχετικό άρθρο του Κανονισμού  Αγώνων Ποδοσφαίρου, αναφέρει: «Στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου των δύο επαγγελματικών κατηγοριών, επιτρέπεται, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η αντικατάσταση μέχρι τριών ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα και ανεξάρτητα από τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται. Απαγορεύεται η επανασυμμετοχή στον αγώνα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του [41] αγώνα Σε όλα τα λοιπά –ερασιτεχνικά- πρωταθλήματα και κύπελλα επιτρέπονται μέχρι τέσσερεις (4) αλλαγές σε κάθε αγώνα.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares