Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 20:30

Με "Καρέ" τερμάτων στην πρεμιέρα η Άνω Μερά

Με διπλό ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων η Άνω Μερά κερδίζοντας εκτός έδρας με 0-4 τον Αίαντα Σύρου παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Ρούσσου με ένα νέο ρόστερ και νέα δεδομένα προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Η Άνω Μερά έδειξε από το πρώτο λεπτό του αγώνα το τι θέλει χάνοντας τη πρώτη ευκαιρία στο 3ο μόλις λεπτό του αγώνα με τον Αμπντούλ.

Τελικά η ομάδα της Μυκόνου σκόραρε στο 13΄με τον Τούρέ παίρνοντας το προβάδισμα απέναντι στον Αίαντα Σύρου με την υπεροχή να συνεχίζεται για την ομάδα του Νίκου Τζιόβα σε όλο το πρώτο ημίχρονο ελέγχοντας το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άνω Μερά κατάφερε να κρατήσει προβάδισμα και να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, με τον Τουρέ να σκοράρει ακόμα δύο φορές στο 60' και στο 84' και ο Γιόγιος στο 89' πραγματοποίησε το τελικό 0-4 δίνοντας κάπως έτσι μια εμφατική νίκη στου Μυκονιάτες.

Κάπως έτσι η ομάδα του Νίκου Τζιόβα πήρε το διπλό στη Σύρο απέναντι στον Αίαντα και ξεκίνησε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αγγέλου Σ., με βοηθούς τους κ.κ. Νομικό και Καλόγερα

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καλμπουράκης, Νομικός, Ζαγκούλης (65' Κοτσιπετσίδης), Αργυρός Α., Βουτσίνος, Καμπάνης (61' Πρίντεζης Α.), Φωτεινιάς (58' Καμπάνης), Ρούσσος Γ., Κουκούλης, Χαλκιάς, Μπάιλας (46' Σαγκινέτος)

Α.Σ. Άνω Μερά (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Κουτσούκος, Πρίφτης, Θεοχάρης (69' Βαγενάς), Κεραμυδάς, Τουρέ (85' Γώγος), Καρφαρίδας, Αμπντούλ, Γιογιός, Ουζουνόγλου (73' Μπουσάι)

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares