Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 00:25

Εξελίξεις στην ΕΠΣ Κυκλάδων μετά το Πάσχα

Ανεβασμένοι είναι οι τόνοι τις τελευταίες ημέρες όσο αφορά τα διοικητικά της ΕΠΣ Κυκλάδων, πράγμα που φάνηκε τόσο από τις δηλώσεις του προέδρου κ. Ειρηναίου Φρέρη στο sportcyclades.gr , όσο και από την απάντηση του επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Καφτηράνη.

Στις δηλώσεις του ο κ. Φρέρης αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που υπήρξε με τα παιδιά της Μικτής τα οποία δεν προπονήθηκαν με παρέμβαση τρίτων σε δύο νησιά των Κυκλάδων, μιλώντας για παρεμπόδιση της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του ο κ. Καφτηράνης, σε έντονο ύφος ζήτησε να αποκαλυφθούν αυτά τα ονόματα, με την απάντηση να έρχεται άμεσα μέσω facebook από τον κ. Φρέρη, όπου αποκάλυψε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ένωση θα υπάρξει αποκάλυψη ονομάτων και παρασκηνιακών κινήσεων.

2018-04-07.jpg

Πάντως και από την πλευρά τους υπάρχουν σωματεία που απαιτούν να βγουν ονόματα στον αέρα από τον κ. Φρέρη, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη σοβαρότερες εξελίξεις, καθώς έχει δρομολογηθεί ακόμη και εκπτωση κατά μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων από το Δ.Σ..

Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθούμε περαιτέρω στην παρούσα φάση, καθώς αυτό που προέχει είναι η ηρεμία στο τμήμα της Μικτής ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων στο final four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αμέσως μετά το Πάσχα το θερμόμετρο στα διοικητικά της ΕΠΣ Κυκλάδων θα πιάσει κόκκινα.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares