Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 22:10

Στο τραπέζι των συζητήσεων οι δύο κατηγορίες από την ΕΠΣ Κυκλάδων

Την γνωμοδότηση των σωματείων σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε δύο (2) κατηγορίες από τη φετινή σεζόν ζητά με επιστολή της η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όπως είχαμε τονίσει σε προηγούμενο άρθρο η ύπαρξη 2 κατηγοριών από τη φετινή σεζόν απαιτεί ομοφωνία στη Γενική Συνέλευση, ειδάλλως αυτό θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

Στην ίδια επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων που αποτελεί προεργασία για τη Γ.Σ., ζητείται επίσης και ποια κατηγορία προτιμά το κάθε σωματείο να αγωνιστεί εφόσον επιθυμεί τις δύο κατηγορίες από τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά το έγγραφο που εστάλη στα σωματεία:

Παρακαλούμε ενόψει της συζήτησης στην Γ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 και προκειμένου να διαμορφωθεί μία πληρέστερη εικόνα της προδιάθεσης των σωματείων, παρακαλούμε μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 14:00, να μας απαντήσετε εγγράφως στα εξής ζητήματα:
Α) Ύπαρξη δύο (2) Κατηγοριών Α’ και Β’ ή μία (1) ενιαία Α’ Κατηγορία.
Β) Σε περίπτωση που επιθυμείτε δύο κατηγορίες (Α’ και Β’) και εφόσον παρθεί ομόφωνη απόφαση από όλα τα σωματεία (22 που συμμετείχαν στην ενιαία κατηγορία και ο ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ που συμμετείχε στην Γ’ Κατηγορία την περίοδο 2017-2018), σε ποια Κατηγορία προτίθεσθε να συμμετάσχετε (Α’ ή Β’) την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΦΡΕΡΗΣ               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares