Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 13:52

Ενός λεπτού σιγή σε όλα τα ματς από την ΕΠΣΚ στη μνήμη του Ντοσίδη

Με δελτίο τύπου η ΕΠΣ Κυκλάδων και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ι. Απόστολος Σουλτάνης, προέτρεψε σε όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν το προσεχές σαββατοκύριακο να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου διαιτητή, Νίκου Ντοσίδη, που έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Ντοσίδης που ανήκει στην ΕΠΣ Θράκης, τη Δευτέρα (10/9) ενώ έτρεχε για τα τεστ υποψήφιων διαιτητών Γ΄ Εθνικής, αισθάνθηκε ξαφνικά μια εξάντληση και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε στο έδαφος. Όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» με τους γιατρούς να προσπαθούν να βρουν ποιος ιός προσέβαλε τον νεαρό διαιτητή.

Αναλυτικά, το κείμενο που αναρτήθηκε στην σελίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων:

Συνάδελφοι

Με απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ αποφασίστηκε η τήρηση ενός λεπτού σιγής ,πριν την έναρξη ,όλων των αγώνων Επαγγελματικών  και  Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων κατά τις 22-24 Σεπτεμβρίου 2018, εις μνήμην του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Νίκου Ντοσίδη (ΕΠΣ Θράκης).

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις δικές σας ενέργειες σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων ,με ανάλογο τελετουργικό εντός γηπέδου και να αναγραφεί στο φύλλο αγώνα .

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΚ

ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Ι. Απόστολος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares