Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 13:42

«Στέλνει» μηνύματα η θερμή χειραψία Φρέρη - Χωριανόπουλου

Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι άλλο από ένα άθλημα το οποίο αγαπάμε όλοι μας πάρα πολύ και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ούτε για αυτούς που ηγούνται των δύο συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Ειρηναίο Φρέρη και επικεφαλής του συνδυασμού ''Ισχύς εν τη ενώσει'' και τον επικεφαλής του συνδυασμού ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' κ. Γιώργο Χωριανόπουλο που συναντήθηκαν πριν λίγο στα γραφεία της ΕΠΣΚ Κυκλάδων και είχαν θερμή χειραψία και συνομιλία.

Η αγάπη τους για το ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη και οι λεπτομέρειες που χωρίζουν τους δύο συνδυασμού πολύ μικρές. Ο σεβασμός του Ρένου Φρέρη προς το πρόσωπο του Γιώργου Χωριανόπουλου είναι επίσης κάτι που έχει εκφραστεί αρκετές φορές από τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ, με το ανοιχτό κάλεσμα που έγινε χθες να είναι η τελευταία προσέγγιση.

Το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός έχει επικρατήσει με τη στάση των δύο ανδρών, το κλίμα πριν τις εκλογές είναι πάρα πολύ καλό και αυτό βγάζει κερδισμένο το ποδόσφαιρο μας... 

 

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ''Ισχύς εν τη ενώσει''

 

Το ψηφοδέλτιο του 'Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο''

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares