Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 23:59

Στην Σύρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ και υψηλοί προσκεκλημένοι

Σε τόπο συνάντηση ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας και όχι μόνο ολόκληρης της χώρας θα μετατραπεί αυτές τις μέρες η Ερμούπολη της Σύρου.

Με αφορμή την 1η φάση για τον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, θα επισκεφθεί τη Σύρο το Νο1 του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο κ. Γραμμένος, δεν θα είναι ο μοναδικός παράγοντας της ΕΠΟ που θα βρεθεί στο νησί της Σύρου, όπου θα βρεθούν ο Αντιπρόεδρος κ. Βακάλης και μέλη όπως ο κ. Ψαρόπουλος.

Ξεχωριστή θεωρείται και η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ Ιούλιου Συναδινού, που ήταν από τους ανθρώπους που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για την ανακατασκευή του γηπέδου της Ερμούπολης.

Οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες βρίσκονται ήδη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ή καταφθάνουν τις επόμενες ώρες, καθώς θα δώσουν το παρών στην μεγάλη γιορτή που έχει ετοιμάσει η ΕΠΣ Κυκλάδων απόψε τις 20:00 στο θέατρο Απόλλων, όπου επίσης θα παρευρεθούν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας και πολλοί άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι.

 

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares