Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 18:06

Αγωγή, εθνόσημο και βοηθός προπονητή, στις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΠΣΚ

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την μειοψηφία του Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να λάμπει δια της απουσίας της πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων που ήταν η πρώτη μετά την εκδίκαση της προσφυγής  από το διαιτητικό δικαστήριο που δικαίωσε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη.

Από την παράταξη της μειοψηφίας παρουσιάστηκε  μόνο ο νέος επικεφαλής της κ. Χρήστος Ρούσσος, τον οποίο και καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης και του ευχήθηκε να είναι σιδεροκέφαλος στα νέα του καθήκοντα. Βέβαια, μετά από λίγο ο κ. Ρούσσος αποχώρησε, αφήνοντας χωρίς εκπροσώπηση την παράταξη του.

Το παρόν επίσης έδωσαν εκπρόσωποι της ακαδημίας Σύρος 2002, του Συνδέσμου Προπονητών Κυκλάδων και της Επιτροπής Διαιτησίας.

Μιλώντας, με το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κύριο Νικόλαο Λουκή μας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την δικαίωση του κ. Φρέρη στο διαιτητικό δικαστήριο, μιλώντας για ανούσια προσφυγή που είχε ως αποτέλεσμα την σημαντική οικονομική επιβάρυνση του ταμείου της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και  την ψυχική οδύνη και την ηθική βλάβη στα μέλη του ΔΣ της Ένωσης.

Ο κ. Λουκής μας ενημέρωσε για τις σημαντικότερες αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την συνεδρίαση, αλλά και τα κυριότερα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και υπήρξε ενημέρωση:

  • Στα σημαντικά που αποφασίστηκαν είναι η επανάληψη της γιορτής του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου τον Απρίλιο και πάλι στο θέατρο Απόλλων, και θα γίνει κατά τη διάρκεια κάποιου finalfourπου θα φιλοξενηθεί στη Σύρο.
  • Η Αίτηση συγχρηματοδότησης εκ νέου από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τα finalfourτων υποδομών, τα οποία στηρίζει τα τελευταία χρόνια.
  • Η προθεσμία υποβολής μέχρι τέλος του Μήνα (31/1) στοιχείων νομιμοποίησης των ΜΜΕ που καλύπτουν τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Τα παιχνίδια θα μεταδίδονται χωρίς την αξίωση κάποιου παράβολου, αλλά πάντα από ΜΜΕ τα οποία διαθέτουν φορολογικά στοιχεία και ασφαλιστική ταυτότητα.
  • Πρόταση στον συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ώστε να υλοποιήσει την προεκλογική εξαγγελία περί δωρεάν διαιτησίας στους αγώνες, πάντα σε συνεργασία με το νέο ΔΣ και μέλη του συνδυασμού».
  • Να γίνει αγωγή κατά του πρώην επικεφαλής του συνδυασμού ‘’Ώρα Ευθύνης’’ κ. Γιώργου Χωριανόπουλου, για να εισπραχθούν τα έξοδα από την τελευταία προσφυγή που υπέβαλε στο διαιτητικό δικαστήριο, όπως και από την ψυχική οδύνη και την ηθική βλάβη που υπέστησαν τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων.
  • Επίσης έγινε ενημέρωση για την πορεία της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο Εισαγγελέας κατά του κ. Χρήστου  Καφτηράνη, για τις δωρεές προς τα σωματεία.
  • Αποφασίστηκε η παρουσία πιστοποιημένου προπονητή ως βοηθού στους πάγκους των αγώνων, όπου δεν θα μπορεί να δίνει οδηγίες, αλλά θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ανάγκες του αγώνα.
  • Οι ομάδες των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων θα έχουν υποχρεωτικά στην εμφάνιση τους το εθνόσημο, ενώ το ίδιο θα προταθεί στην ΕΠΟ για να γίνει σε όλες τις ενώσεις της χώρας.

-

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares