Δευτέρα, 08 Απριλίου 2019 22:51

Κυριακή 21/4 στο Ενωσιακό γήπεδο Σύρου ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων

Πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και ήδη ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο αναφορικά με τις ομάδες που θα προκριθούν στις τελικές φάσεις σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ήδη η ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων ακούει στο όνομα Πανθηραϊκός μετά τη νίκη στην παράταση κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου.

Το επόμενο ζευγάρι θα γίνει γνωστό από το νικητή που θα προκύψει από την αναμέτρηση του ΑΟ Πάρου με τον Πανναξιακό, ματς που θα λάβει χώρα την Τρίτη 16 Απριλιου και ώρα 19.00.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει λοιπόν τον Πανθηραϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος τελικός του Κυπελλου θα γίνει την Κυριακή 21 Απριλίου στο Ενωσιακό και ανακαινισμένο γήπεδο της Σύρου.

Παράλληλα, το διήμερο 20 με 21 Απριλίου θα λάβει χώρα στο ίδιο γήπεδο το Final Four της Κ14 θα συμμετάσχουν ΑΟ Πάρου, ΑΟ Μυκόνου, ΠΑΣ Νάξου και Άγιαξ Σύρου.

Πρόκειται για μια γιορτή για το ποδόσφαιρο αφού μετά από ένα τελικό τμημάτων υποδομής θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου ''Hellenic Seaways'' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εφόσον προκριθεί ο Πανναξιακός, υπάρχει η σκέψη εφόσον συναινέσουν ο τελικός να γίνει στο ΔΑΚ Νάξου. 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares