Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 22:55

Υποψήφιοι συνδυασμού ''Πανκυκλαδική Ενωτική Κίνηση Ποδοσφαίρου''…

eps_sigalas

Δείτε το προφίλ των υποψηφίων της '' Πανκυκλαδικής  Ενωτικής  Κίνησης  Ποδοσφαίρου’’ όπως μας αποστάλθηκε από την Γραμματεία του συνδυασμού.

Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΙΓΑΛΑΣ είναι  Μηχανολόγος, Τεχνικός Επιθεωρητής Υπ. Εργασίας, κάτοικος Σύρου . Είναι μέλος του ΔΣ της  ΕΠΣ Κυκλάδων από το1986 και Πρόεδρός του από το 1987 συνεχώς . Για 4 χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, με ευθύνη το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και την  Δ’ Εθνική Κατηγορία .

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ  ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι τ. Διευθυντής Κυκλάδων των ΕΛΤΑ, κάτοικος Σύρου . Είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ, για περισσότερα από 15 χρόνια και τα τελευταία 8 κατέχει την θέση του Γενικού Γραμματέα .

Ο  ΒΑΒΟΥΛΑΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, από το Φιλώτι της Νάξου . Επί πολλά έτη υπήρξε μέλος του ΔΣ του ΑΜΣ «ΖΕΥΣ» Φιλωτίου .

Ο  ΚΑΪΛΗΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΤΟΛΗΣ) είναι Οικονομολόγος, τ. Δντης ΕΟΜΕΧ Κυκλάδων και σήμερα Οικονομικός υπεύθυνος Πανεπιστημίου Αιγαίου, κάτοικος Σύρου . Επί 12ετία μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Ο  ΚΟΥΤΡΑΣ  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ είναι Απόστρατος Ανθυπαστυνόμος, κάτοικος Σύρου. Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΠΑΓΟΥ και επί πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του ΑΟ ΠΑΓΟΥ ως Γεν. Γραμματέας .

Ο  ΜΙΧΆΛΟΒΙΤΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ είναι κάτοικος Σύρου . Είναι παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ, επί 8ετία και σήμερα κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου και του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλήματος .

Ο  ΜΟΥΤΑΦΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είναι Αρχιφύλακας, κάτοικος  Σύρου . Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ και υπεύθυνος του Ποδοσφαιρικού Τμήματος . Συμμετέχει σε Επιτροπές της ΕΠΣΚ και τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος .

Ο  ΞΑΓΟΡΆΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας – Εμπορικός Αντιπρόσωπος, κάτοικος Σύρου . Έχει διατελέσει επί 6ετία μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Ο  ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ είναι τ. Προϊστάμενος και Οικονομικός Ελεγκτής ΕΛΤΑ . Σήμερα είναι άμισθος Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Άνδρου . Είναι παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΑΟΦ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ και του ΑΟ ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ .

Ο  ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ είναι Ασφαλιστής, κάτοικος  Σύρου . Επί πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ του  ΑΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, στην θέση του Γραμματέα και Ταμία .

Ο  ΤΖΑΤΖΟΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ είναι  Οικονομολόγος Ανώτερος υπάλληλος των ΕΛΤΑ με θέση Οικονομικού Ελεγκτή, κάτοικος Μυκόνου . Ως Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα Σωματεία ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ, ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ΑΝΩ ΜΕΡΑ Μυκόνου .

Ο  ΤΣΑΜΠΑΚΟΥΡΗΣ  ΚΟΜΝΗΝΟΣ είναι  Ναυπηγοξυλουργός, κάτοικος Σύρου . Υπήρξε μέλος ΔΣ Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Σύρου .

Ο  ΦΡΑΝΤΖΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ είναι συνταξιούχος Μηχανικός της ΔΕΗ, κάτοικος Πάρου. Επί πολλά χρόνια Διοικητικός Παράγοντας του Μαρπισσαϊκού και για μία 3ετία μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Ο ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι  Αστυνομικός Υποδιευθυντής, κάτοικος Σύρου . Επί μία 8ετία ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ στη θέση του Ταμεία .

Ο  ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ  ΙΩΣΗΦ είναι ελεύθερος επαγγελματίας, κάτοικος Τήνου . Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανάδειξε το Τηνιακό και Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και μέλος της πρώτης Μικτής Κυκλάδων, την δεκαετία 1980 . Αγωνίστηκε κυρίως με τα χρώματα του ΠΑΝΤΗΝΙΑΚΟΥ . Την τελευταία δεκαετία ήταν από τα βασικότερα μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΤΗΝΟΥ .

Ο  ΡΟΥΣΣΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ είναι Οικονομολόγος τ. Δντης Δ.Ο.Υ.  Σύρου, Αντιδήμαρχος Άνω Σύρου και Οικονομικός Σύμβουλος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης . Επί μία 12ετία ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Ο  ΣΥΜΙΓΔΑΛΑΣ  ΦΑΝΟΥΡΗΣ είναι Οικονομικό στέλεχος στο ΝΕΩΡΙΟ, κάτοικος Σύρου . Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΣΥΡΟΥ και επί διετία μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Ο  ΨΑΡΡΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΗΣ είναι Προϊστάμενος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κάτοικος Σύρου . Παράγοντας του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ και από τα παλαιά δυναμικά στελέχη της ΕΠΣΚ της οποίας υπήρξε μέλος του ΔΣ επί 12ετία, με αρμοδιότητα την Επιτροπή Πρωταθλήματος .

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκλογες ΕΠΣ Κυκλάδων Πρώτη νίκη, πρώτη ήττα! (videos) »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares