Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 23:39

Ευχαριστήριο ''Πανκυκλαδικής Ενωτικής Κίνησης Ποδοσφαίρου''

sigalas

Προς όλα τα Σωματεία της ΕΠΣ Κυκλάδων 

Αγαπητοί Κύριε-α Πρόεδρε & Σύμβουλοι

Αισθανόμαστε, εγώ και οι συνεργάτες μου, την βαθειά υποχρέωση να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλετε και με την στήριξή σας μας δίνετε την δυνατότητα να συνεχίσουμε την προσφορά μας, ως Διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο .

William Hill Poker Μέσα σε δύσκολες Κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, που βιώνει η πατρίδα μας, η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί ύψιστη προσφορά στην νεολαία μας .

Το  κλίμα, μέσα στο οποίο διεξήχθησαν αυτές οι πρωτόγνωρες, για την Ένωσή μας, εκλογές δίνουν το στίγμα ότι η όποια πόλωση, που πήγε να δημιουργηθεί, δεν μπορεί  και δεν έχει θέση στο Ποδόσφαιρό μας, καθώς επίσης δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις Ένωσης – Σωματείων, ούτε να αναστείλει την ομαλή συνέχεια των δράσεών μας .

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι και τα Σωματεία, που δεν μας στήριξαν στις εκλογές, δεν θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα με το αποτέλεσμα, αφού γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν και τον αδιάβλητο και ισόνομο τρόπο άσκησης της Διοίκησής μας .

Όμως τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά ώρα για αγώνα και δράσεις, προς όφελος των Σωματείων, της Ένωσης και του Ποδοσφαίρου μας γενικότερα .

Σύρος 19-12-2011

Για την «Πανκυκλαδική Ενωτική Κίνηση Ποδοσφαίρου»

Με εκτίμηση

Γιάννης Σιγάλας


William Hill Sports

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares