Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012 17:57

Για μικρά πονταρίσματα…

paranomo stoixima

Το σημερινό κουπόνι δεν μας δίνει πολλές επιλογές έτσι λοιπόν θα επιλέξουμε τρία (3) παιχνίδια, απλά για να παίξουμε με μικρό ποντάρισμα.


Ατρόμητος – Άρης   1 (2.05)


Ο εκπληκτικός φέτος Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Βέβαια μετά τη φυγή του Πρόμπιερζ οι Θεσσαλονικείς δείχνουν αλλαγμένοι και θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να φτάσουν στον τελικό. Στο τέλος όμως πιστεύουμε ότι θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι, καθώς φαίνονται πιο φορμαρισμένοι.


Νάπολι – Τσεζένα over (1.57)


Να πάρει από νωρίς σκορ ασφαλείας θέλει η γηπεδούχος, έτσι ώστε να αποφύγει οποιαδήποτε πνευματική ή σωματική κόπωση. Το έργο της όμως αναμένεται να είναι δύσκολο αφού η Τσεζένα θα παίξει μαζική άμυνα έτσι ώστε να μπλοκάρει τον αντίπαλό της.


Οσασούνα – Μπαρτσελόνα under (2.30)


Μηδαμινές ελπίδες έχουν οι γηπεδούχοι για πρόκριση απέναντι στη Μπαρτσελόνα αφού το εις βάρος της 4-0 του πρώτου αγώνα έχει ουσιαστικά κρίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Οι Βάσκοι όμως θέλουν να πάρουν τη νίκη μπροστά στο κοινό της Παμπλόνα. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να μείνουν σε χαμηλά επίπεδα σκορ.


Η παραπάνω αποδόσεις δίνονται από την William hill. Πάτα στο παρακάτω banner να παίξεις, κερδίζοντας παράλληλα και το bonus.

William Hill Sports

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares