Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 00:59

Ειρηναίος Φρέρης: Ξεκινάμε κανονικά το σαββατοκύριακο

Με την καθοριστική της στάση η ΕΠΣ Κυκλάδων βοήθησε ώστε τα 8 σωματεία που είχαν πρόβλημα με την εγγραφή τους στο μητρώο να επωφεληθούν από την παράταση που δόθηκε από τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και έτσι να πάρουν πίστωση χρόνου για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αυτό που μένει είναι η σημερινή απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Έτσι λοιπόν έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και στις Κυκλάδες, που σύμφωνα με το πρόγραμμα, αλλά και την δήλωση του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη στο syros-sports.gr, ξεκινάει επίσημα το Σαββατοκύριακο 22-23/10.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το syrossports με τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ κ. Ρένο Φρέρη, ο ίδιος επιβεβαίωσε την έναρξη του πρωταθλήματος, τονίζοντας:

«Όλα τα σωματεία ανταποκρίθηκαν σε αυτά που ζητούσε ο κύριος Αυγενάκης. Το πρωτάθλημα μας, ξεκινάει κανονικά το Σαββατοκύριακο, καθώς από την δική μας πλευρά τα αιτήματα μας έχουν ικανοποιήσει τον κύριο Αυγενάκη και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares