Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 21:07

Επίσκεψη της Υποψήφιας Βουλευτού Κυκλάδων Δέσποινας Πρίνια στην ΕΠΣ Κυκλάδων [pic]

Η Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Δέσποινα Πρίνια επισκέφθηκε την παραμονή της εθνικής εορτής την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, λίγο πριν τα παιδιά της μικτής Κυκλάδων αναχωρήσουν για την Ρόδο όπου διεξάγονται τα ματς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η κ. Πρίνια, που όπως είπε ήθελε να συναντήσει τα παιδιά με την ιδιότητα της πρώην αθλήτριας, αφού τους ευχήθηκε καλο αγώνα, μοιράστηκε μαζί τους και το «μυστικό» της επαγγελματικής της επιτυχίας, τονίζοντας ότι η θητεία της από νεαρή ηλικία στον αθλητισμό υπήρξε πάντα η δύναμή της και στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκό στίβο, αφού ο αθλητισμός δημιουργεί «αθλητές και πρωταθλητές της ζωής και ομαδικούς παίκτες σε κοινούς αγώνες».

Η κ. Πρίνια, που είναι σήμερα καθηγήτρια Πολιτιστικής Διπλωματίας σε Παν/ιο του εξωτερικού, μοιράστηκε με τα παιδιά και το σεβασμό που απολαμβάνουν οι αθλητές του σχολικού πρωταθλήματος & των ξένων Πανεπιστημίων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα παιδιά που παίζουν για το σχολείο ή το Πανεπιστήμιό τους είναι οι εκπρόσωποι και η σημαία των σχολείων τους, απολαμβάνοντας και τα ακαδημαϊκά προνόμια για τη σκληρή δουλειά τους», ενώ ευχήθηκε κάποια στιγμή αυτό να γίνει πράξη και στη χώρα μας.

Η κ. Πρίνια εκτός από την ωραία συζήτηση με τους αθλητές, που την υποδέχτηκαν θερμά, φαίνεται ότι είναι και γουρλού, αφού η Μικτή Κυκλάδων στην Ρόδο όπου αγωνίζεται αυτές τις ημέρες, παραμένει αήττητη ως αυτήν την στιγμή καταφέρνοντας να διατηρήσει το απόλυτο νικών με εντυπωσιακές νίκες και ακόμα πιο εντυπωσιακά σκορ.

337776434 888560708899492 8970810807303172324 n

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares