Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 18:32

ΕΠΣ Κυκλάδων: Σχολή προπονητών UEFA B για πρώτη φορά στις Κυκλάδες

Την λειτουργία νέας σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA B εξασφάλισε για τις Κυκλάδες η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πρόκειται για σχολή που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στις Κυκλάδες και αναμένεται να εξυπηρετήσει πολλούς ενδιαφερόμενους που μέχρι σήμερα χρειαζόταν να μεταβούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για να την παρακολουθήσουν και να λάβουν το ανάλογο δίπλωμα.

Να σημειωθεί ότι οι προπονητές των Ανδρικών Ομάδων που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣ Κυκλάδων θα είναι υποχρεωτικό αν είναι κάτοχοι του διπλώματος UEFA B. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται: 

Ανακοινώνεται η λειτουργία νέας σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA B στην ΕΠΣ Κυκλάδων από 5 έως 11/3/2024 (1η φάση).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών (βλέπε στο τέλος του άρθρου) σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (με θέμα: «Όνομα/Επώνυμο, Αίτηση συμμετοχής στη σχολή UEFA Β, ΕΠΣ Κυκλάδων») στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι τις 15/2/2024. Μετά τον τελικό έλεγχο των δικαιολογητικών, θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι προπονητές για την καταβολή του σχετικού παραβόλου.

UEFA B

Γενικές πληροφορίες συμμετοχής σε σχολή προπονητών UEFA/ΕΠΟ:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της τις προγραμματισμένες σχολές προπονητών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν ηλεκτρονικά το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών εντός καθορισμένης ημερομηνίας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έπειτα από τον έλεγχο και την τελική αξιολόγηση των αιτήσεων από την εκπαιδευτική ομάδα, οι υποψήφιοι ενημερώνονται με προσωπικό email για την ένταξή τους στη σχολή και καλούνται να καταθέσουν τα σχετικά παράβολα συμμετοχής σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δοθούν.

Οι υποψήφιοι προπονητές που έχουν αρχικά επιλεγεί οφείλουν να γνωστοποιήσουν τυχόν κωλύματα πριν από την έναρξη της σχολής προκειμένου να αντικατασταθούν από επιλαχόντες.

Για αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στους Κανονισμούς Προπονητών και Λειτουργίας Σχολών Προπονητών που είναι αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Τέλος, βάσει του UEFA Coaching Convention, η ΕΠΟ συγκροτεί τριμελή Επιτροπή αναβαθμολόγησης των θεωρητικών μαθημάτων, κατόπιν σχετικού αιτήματος του υποψήφιου προπονητή. Ο υποψήφιος προπονητής έχει το δικαίωμα, δεκαπέντε ημέρες ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σχολής, να υποβάλει αίτημα αναβαθμολόγησης στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την ταυτόχρονη κατάθεση παραβόλου 100 ευρώ.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου
2.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
3.Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο
των τριών (3) μηνών
4.Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο, καρδιολόγο και ψυχίατρο, όχι παλαιότερο των
δύο (2) μηνών, από δημόσιο νοσοκομείο, ή γιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ ή ιδιώτη
ιατρό.
5.Ταυτότητα UEFA C ή National C PLUS ή UEFA GK B σε ισχύ
6.Βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος σε αναγνωρισμένο σωματείο ή αναγνωρισμένες ακαδημίες για μια αγωνιστική περίοδο τουλάχιστον ως προπονητής UEFA C ή National C PLUS. Αυτό αποδεικνύεται α. με αντίγραφο του κατατεθειμένου συμφωνητικού στην αρμόδια ΔΟΥ όπου θα προκύπτει η ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας του προπονητή με το σωματείο, β. με αντίγραφο του αντίστοιχου εγγράφου κατατεθειμένου στην αρμόδια ΔΟΥ που θα αποδεικνύει την ημερομηνία αποχώρησης του προπονητή. Επίσης, γ. Δελτίο Πιστοποίησης από Ε.Π.Ο./Ε.Π.Σ, όπου αναγράφεται η ιδιότητα του προπονητή
7.Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής
8.Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Λυκείου τουλάχιστον ή άλλης ισότιμης σχολής
9.Σύντομο βιογραφικό (πτυχία, προϋπηρεσία, κτλ.)
10. Yπογεγραμμένη δήλωση Π.Δ Αξιωματούχων ομάδας
11. Μεγεθολόγιο παροχής αθλητικού ρουχισμού

Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με μακροχρόνια προϋπηρεσία στο άθλημα του ποδοσφαίρου (άνω των 4 αγωνιστικών περιόδων στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο) μπορούν να γίνουν δεκτοί στο βασικό πρόγραμμα του Διπλώματος UEFA B χωρίς να κατέχουν αποδεικτικό γραμματικών γνώσεων Γ' Λυκείου ή Δίπλωμα UEFA C ή NATIONAL C PLUS ή UEFA GOALKEEPER B ή την ανάλογη προπονητική εμπειρία. ΠΑΡΑΒΟΛΑ Σύνολο 1200 € / 400 € ανά φάση (3 φάσεις)

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares