Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 15:43

Από την Λέσβο στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο Νίκος Λουκής

Αδιάκοπη είναι η δουλειά για τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς λίγες ώρες μετά την επιστροφή από το περιπετειώδες ταξίδι στη Λέσβο, ακολούθησε νέο ταξίδι με προορισμό την Αθήνα, όπου διεξήχθη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

LOUKIS XRONIS XAGORARIS

Θέμα της Συνέλευσης που έγινε στο ξενοδοχείο Divavi Apollon Palace  ήταν η συμπλήρωση κενών θέσεων στα Δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ. Την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης και το μέλος, κ. Νίκος Λουκής.

Για τον Νίκο Λουκή, ο οποίος έχει μεγάλη προσφορά στις Μικτές Ομάδες ως Γενικός Αρχηγός, αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε Συνέλευση της ΕΠΟ.

Όπως διαπιστώνεται από τις φωτογραφίες, στο πλαίσιο της Συνέλευσης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και εν ενεργεία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

EPO GENIKI SYNELEYSI

Όσο αφορά τα αποτελέσματα της συνέλευσης, η ΕΠΟ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επικύρωσε με συντριπτική πλειοψηφία τα ορισθέντα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για την συμπλήρωση των συνθέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου, της Πειθαρχικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας, κατά τα οριζόμενα στο Καταστατικό της.

Ειδικότερα:
Για το Διαιτητικό Δικαστήριο ο Απόστολος Φωτόπουλος (Αρεοπαγίτης) ως τακτικός μέλος και οι Σπυριδούλα Λιάτη (Αρεοπαγίτης), Αθανασία Βασιλάκη (Πρόεδρος Εφετών) και Απόστολος Ζαβιτσάνος (Πρόεδρος Εφετών) ως αναπληρωματικά.
Για την Πειθαρχική Επιτροπή οι Γεώργιος Μεγαπάνος (Πρωτοδίκης), Ζήσης Χατζημπύρρος (Πρωτοδίκης) και Νιόβη Αρσενίου (Πρωτοδίκης Δ.Δ.) ως αναπληρωματικά μέλη.
Για την Επιτροπή Δεοντολογίας ο Κωνσταντίνος Μέτος (Πρωτοδίκης) ως αναπληρωματικό μέλος.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares