Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 15:32

ΕΠΣ Κυκλάδων: Συναντήθηκαν με τον Μάκη Γκαγκάτση ο Ειρηναίος Φρέρης και ο Μάριος Γαλανός

Παρούσα και με ισχυρή παρουσία δηλώνει στην αλλαγή σελίδας της ηγεσίας της ΕΠΟ η ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη συνάντηση με τον επικείμενο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μάκη Γκαγκάτση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Μάριος Γαλανός βρέθηκαν στο Υπουργείο Αθλητισμού, όπου ήταν παρόντες στην συνάντηση, Βρούτση - Γκαγκάτση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Φρέρη.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το νησιωτικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Κατατέθηκαν οι προτάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον κ. Γκαγκάτση να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα ενημερώθηκε.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γαλανός έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

Συνάντηση με τον προσεχή πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ Μάκη Γκαγκάτση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Αθλητισμού παρουσία του υπουργού κ Βρούτσης Ιωάννης με πρωτοβουλία του προέδρου της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη.
Συζητήθηκαν διαφορά σημαντικά θέματα που αφορούν την συνεργασία όλων μας προς ένα και μοναδικό σκοπό ,το όφελος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εκπροσωπώντας την ένωσης μας ο κ Φρερης κ εγώ ευχηθήκαμε στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του τονίζοντας ότι θα είμαστε αρωγοί για οποιαδήποτε προσπάθεια κ συνεργασία!!

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares