Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 20:21

Προς αναβολή του πρωταθλήματος λόγω Aqua Jewel

AQUA JEWEL nel-1

Προς αναβολή της 10ης αγωνιστικής για αυτό το σαββατοκύριακο ακόμα και για περισσότερο καιρό προσδιορίζεται η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων αφού ο δεξαμενισμός του πλοίου έχει φέρει αναστάτωση στον 2ο όμιλο και όχι μόνο…

Το πλοίο που εξυπηρετεί κυρίως τις ομάδες από τα νησιά Σύρο, Πάρο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο θα απουσιάσει από την γραμμή για περίπου ένα μήνα με αποτέλεσμα οι ομάδες των πιο πάνω νησιών που θα παίζουν εκτός έδρας θα πρέπει να ταξιδεύουν από την Παρασκευή με ανταπόκριση μέσω Ίου ή Σαντορίνης και να επιστρέφουν με τον ίδιο τρόπο την Τρίτη, δηλαδή 5 μέρες… Εύκολα μπορεί κάποιος να αναλογιστεί όχι μόνο το κόστος του ταξιδιού στον εκάστοτε σύλλογο αλλά και το γεγονός ότι κανείς ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και παράγοντας, δεν μπορεί να απουσιάσει από την ενασχόλησή τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άρα αυτό όπως είναι εύκολα κατανοητό δεν μπορεί να συμβεί. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και των τριών ομίλων, θα πάρει αναβολή έως ότου επιστρέψει το Aqua Jewel στο δρομολόγιό του.

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων προσπαθεί να βρει λύση σε αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει και γι’αυτό το λόγω την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου θα αποφασισεί για το τι μέλλει γενέσθαι στο πρωτάθλημα.

 

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares