Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 16:45

Στην «πόρτα» του τελικού

Το Φιλώτι υποδέχεται την Θύελλα Καμαρίου την Κυριακή (09:45) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ – Τι λένε Στρατούρης και Γαλέος και Λυγνός για τη μάχη της Κυριακής Το Φιλώτι υποδέχεται την Θύελλα Καμαρίου την Κυριακή (09:45) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ – Τι λένε Στρατούρης και Γαλέος και Λυγνός για τη μάχη της Κυριακής

Νίκη = Εισιτήριο τελικού… αυτό θα διεκδικήσουν το πρωί (09:45) της Κυριακής ο ΑΜΣ Φιλωτίου και η Θύελλα Καμαρίου στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του θεσμού του Κυπέλλου Κυκλάδων.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΣτο συγκεκριμένο ματς προβλέψεις δεν χωράνε, καθώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα του 3ου ομίλου (Θύελλα) θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πιο απρόβλεπτη (ΑΜΣ Φιλωτίου). Η Θύελλα βρίσκετε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος και προέρχεται από νίκες κόντρα σε Πανθηραϊκό. Βέβαια στις 27 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, το Φιλώτι ήταν αυτό που την υποχρέωσε στην μόνη ήττα του πρωταθλήματος όταν με σκόρερ τον Λιόφαγο στο 84’ πήρε τη νίκη με 2-1.

Το θέλουμε

Για τους Καμαριανούς είναι ένα παιχνίδι που σε περίπτωση νίκης θα τους οδηγήσει στον 1ο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας τους. Φυσικά ο αγώνας κρύβει πολλές δυσκολίες γι αυτούς, κυρίως όσο έχει να κάνει με το γήπεδο του Αγερσανίου, πράγμα που άλλωστε υποστηρίζει και ο μέσος της ομάδας Κώστας Γαλέος «αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σημασία σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θέλουμε πολύ το κύπελλο. Ο τελικός είναι ο πρώτος στόχος που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς». Η Θύελλα δεν έχει προηγούμενη εμπειρία τελικού ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί το γήπεδο «το Φιλώτι έχει το πλεονέκτημα του γηπέδου. Είναι μικρό και δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο. Οι οικοδεσπότες λόγω της συχνής παρουσίας τους εκεί είναι σε θέση να ανταποκριθούν καλύτερα».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Λυγνός ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΠΑΣ Νάξου, όπου ανέφερε «Το θέλουμε πολύ το Κύπελλο. Είναι στόχος της ομάδας και προσωπικά εμάς των παικτών. Θα πάμε στην Νάξο για να κάνουμε ότι είναι δυνατών για να πάρουμε το εισιτήριο του τελικού».

Δύσκολο

Μπορεί από την πλευρά του το Φιλώτι έρχεται από την ήττα σοκ στο ματς με τον Καρτεράδο (2-1), αλλά ελπίζει όμως σε καλό αποτέλεσμα και πρόκριση που θα του NAXOS KATSONIS1δώσει την 2η συμμετοχή στην ιστορία του σε τελικό, με την πρώτη να χρονολογείται την περίοδο 1987–88 όταν είχε ηττηθεί 4-0 από τον ΑΟ Άνω Σύρου στη Νάουσα της Πάρου.

Ο Νίκος Στρατούρης – μπακ του Φιλωτίου – αναφέρει ότι η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει στο τέλος «είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρωταθλήματος. Θέλουμε πολύ να πάμε στον τελικό το κίνητρο είναι μεγάλο τόσο για εμάς όσο και για τη διοίκηση και τον προπονητή. Μέσα σε 90 λεπτά παίζεις τα πάντα. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και έχει σε μεγαλύτερο βαθμό ανεπτυγμένη αυτοσυγκέντρωση θα πάρει και τη νίκη».

Απουσιολόγιο

Και οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν απουσίες, με τους γηπεδούχους να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για τις συμμετοχές των: Κρητικού και Λυμπερτά, ενώ είναι πολύ πιθανό να επανέρθει ο Μανόλης Κοττάκης και ο Αποστόλης Μουστάκης.

Από την Θύελλα τα προβλήματα είναι περισσότερα, καθώς ο Αντώνης Καντζέλης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασήσει για τη συμμετοχή ή μη των: Δαμίγου, Ζώτου, Βλαβιανού και του Κώστα Ξαγοράρη, αντιθέτως ο Μάρκος Φύτρος ίσως βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Διαιτητές θα είναι οι: Ζαράνης, Νομικός, Ρούσσος Γ.

Δείτε το βίντεο του περσινού αγώνα Κυπέλλου για την φάση των 8, όπου το Φιλώτι είχε προκριθεί στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

 

 8IRA LYGNOY EKO THIRA XALARHS 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στόχος ο τελικός Στον τελικό μετά από 16 χρόνια »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares