Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 01:04

Ο Πάγος στον ημιτελικό [vid]

Παρουσία 250 φίλων του ποδοσφαίρου ο Πάγος νίκησε 0-2 χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου τον Αίαντα και πλέον ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου θα διεκδικήσει μία θέση για τον τελικό του θεσμού απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Αίαντα.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 68' και 73' ο Βάλβης, ο οποίος ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη - πρόκριση στην ομάδα του.

Ο επιθετικός του Πάγου άνοιξε το σκορ ύστερα από παράλληλη, συρτή σέντρα του Φωτεινιά, που πέρασε μπροστά από τους αμυντικούς του Αίαντα και κατέληξε σε αυτόν που ακολουθούσε την φάση και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Λοϊσιο.

Το 0-2 έγινε λίγο αργότερα, όταν ο Κάρολος Ρούσσος πέρασε μία κάθετη μπαλιά στον Βάλβη και ο τελευταίος με εύστοχο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Σε αυτή την φάση οι παίκτες του Αίαντα φωνάζουν ότι ο παίκτης του Πάγου ήταν σε θέση οφσάιντ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πάγος είχε ακόμη ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Κάρολο Ρούσσο, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο 80΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γκούφα.

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Δεληγιάννης, Αρμακόλας και Νομικός.

Συνθέσεις

 

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Καρποδίνης, Καφτηράνης (65΄Καραδήμας), Βαμβακούσης, Φωτεινιάς, Καμπάνης (72΄Κουκούλης), Καράβας, Καρίμαλης, Λούσσας, Μουλίδης, Ρούσσος, Δεναξάς (56΄Γκούφας).

 

Α.Ο. Παγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Νομικός (59΄Πρελορέτζος), Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος (Πάπιτσης 87΄), Ρούσσος Ν., Ρούσσος Κ., Ξένος, Ρούσσος Γ., Χούρος (77΄Παράβαλος), Βάλβης.

Το βίντεο της Κοινής Γνώμης

AIANTAS-PAGOS KYPELLO 0-2AIANTAS-PAGOS SENTRA

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares