Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 07:39

Στο 91’ πήρε την πρόκριση (βίντεο)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων πήρε ο Αίαντας Σύρου χάρη σε γκολ του Μανουδάκη στο 91΄.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και το γεγονός ότι η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα δεν ευνοούσε την παρουσία κόσμου, αρκετοί ηρωικοί φίλαθλοι του Πανσιφναϊκού βρέθηκαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση που ξεκίνησε αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα του λόγω της καθυστερημένης άφιξης του πλοίου που μετέφερε την αποστολή του Αίαντα και τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες, αν και ακόμα δεν είναι έτοιμες (μιας και βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους) προσπάθησαν να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα αλλά οι καιρικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος που γλιστρούσε αρκετά λόγω της βροχής που έπεφτε κατά διαστήματα δεν τους βοήθησαν να παρουσιάσουν κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ όταν στο 20 λεπτό όταν ο Μανουδάκης από τα 11 βήματα νίκησε τον Κάραβο βάζοντας τον Αίαντα μπροστά στο σκορ.

Η ομάδα του ΠΑΣ αντέδρασε και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση χάνοντας μία καλή ευκαιρία στο 35ο λεπτό με τον Ατσόνιο που δεν κατάφερε να νικήσει με σουτ τον τερματοφύλακα του Αίαντα Βαμβακούρη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος παίχτης πήρε την εκδίκησή του όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αίαντα κατάφερε να περάσει και τον τερματοφύλακα και τον Καμπάνη που τον επιτηρούσε και ο τελευταίος μην έχοντας άλλη επιλογή τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκούμας ο οποίος σημάδεψε σωστά και έφερε το ματς στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάει στην ανάπαυλα προηγούμενοι στο σκορ όμως ο Σταφυλάς σε κενό τέρμα δεν κατάφερε να σκοράρει στο 44ο λεπτό σημαδεύοντας το αριστερό δοκάρι του Κάραβου.

Στην επανάληψη η κούραση και η έλλειψη φρεσκάδας άρχισε να φαίνεται στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα οι φάσεις απέναντι στις δύο εστίες να μην είναι αρκετές. Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να μπουν μπροστά στο σκορ όμως οι μεν παίχτες του Αίαντα υστερούσαν στην τελική προσπάθεια και αντιμετωπίζονταν με επιτυχία από την άμυνα και τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ οι δε αντεπιθέσεις του Πανσιφναϊκού δεν έφταναν ποτέ στον τελικό αποδέκτη τους καθώς οι άμυνα του Αίαντα έκοβε όλες τις κάθετες πάσες με προορισμό τον Ατσόνιο και το Γεωργούλη. Βέβαια σε μία φάση στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Πανσιφναϊκός διαμαρτυρήθηκε έντονα όταν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Γεωργούλης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Αίαντα και προσπάθησε να βρει τον ολομόναχο στην μεγάλη περιοχή Ατσόνιο. Στην σέντρα που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Καμπάνη όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις του ματς ο Μανουδάκη ελάχιστα εκατοστά έξω από την πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχή του ΠΑΣ εκτέλεσε αιφνιδιάζοντας τον Κάραβο που περίμενε σέντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Καμπάνης αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ και παρενόχληση του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Κάραβου.

Οι συνθέσεις

Πανσιφναϊκός Α.Σ.: (Φράγκος Μ.), Κάραβος Ν., Ζαμπέλης Δ., Διαρεμές Θ., Διαρεμές Γ., Ζάσκας Δ., Κίτσαλης Γ., Λυκογιάννης Κ., Ατσόνιος Α., Γεωργούλης Γ., Λεμπέσης Γρ., Γκούμας Ν. (50' Κίτσαλης Αλ.).

Αίαντας Σύρου: (Ρούσσος Γ.), Βαμβακούρης Δ., Μαυράκης Ε., Βαμβακούσης Α., Αργυρός Α., Καμπάνης Α., Ρούσσος Γ. (65' Καραδήμας), Απέργης Σ. (90' Φωτεινιάς Γ.), Σαρτζετάκης Δ., Μανουδάκης Κ., Δεναξάς Β., Σταφυλάς Π.

 

Δηλώσεις του Νικηφόρου Γκούμα: Καλησπέρα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Φάνηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Αγιαξ ότι ήμαστε ακόμα ανέτοιμοι και για άλλη μια φορά μας χτύπησε η κατάρα του 90 καθώς δεχτήκαμε πάλι γκολ στο 92ο λεπτό. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και οι αρκετές απουσίες μας! Συγχαρητήρια στη νεανική ομάδα του Αγιαξ και καλή σεζόν εύχομαι. Τώρα για το νέο πρωτάθλημα για μας θα είναι μια τεράστια εμπειρία αφού θα συμμετέχουμε στο γκρουπ των ισχυρών. Ούτε συ άλλως ο πρώτος κύκλος της ομάδας αυτής έκλεισε πετυχαίνονται περσυ την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. 11παιχτες έχουν αποχωρήσει που αποτελούσαν και το βασικό κορμό. Στοίχημα η βελτίωση της ομάδας και μια καλή παρουσία φέτος. Θέλω από δω να ευχαριστήσω προσωπικά το Δημήτρη Ζασκα που χτες ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την  ομάδα μας για όσο πρόσφερε και αναμφισβήτητα θα μας λείπει πολύ η ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια και η ηγετική του παρουσία και να του ευχηθώ ότι καλύτερο για τη συνέχεια! καλή ποδοσφαιρική σεζόν και σε σας στο sportcyclades με υγεία!!!

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares