Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 19:56

Πρόκριση με «σβηστές» μηχανές για τον ΑΟ Σύρου

Ο ΑΟ Σύρου έκανε ιδανική πρεμιέρα με νίκη - πρόκριση 6-0 επί του Ανδριακού. Ο ΑΟ Σύρου έκανε ιδανική πρεμιέρα με νίκη - πρόκριση 6-0 επί του Ανδριακού.

Εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την συλλεκτική φανέλα των 90χρόνων από την ίδρυση του και με τις μηχανές στο ρελαντί ο ΑΟ Σύρου επικράτησε άνετα με 6-0 κόντρα στον Ανδριακό και πέρασε άνετα στην 2η φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παμμηλιακό, που επίσης είχε μία εύκολη πρόκριση (6-2) κόντρα στην Άνω Μερά.

Οι παίκτες του Μάκη Βαρθαλίτη φάνηκαν επηρεασμένοι από την επίπονη προετοιμασία, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να δείξουν ότι είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα που βγάζει αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο, ενώ το δυνατό της όπλο φαίνεται να είναι ο επιθετικός πλουραλισμός που διαθέτει σαν ομάδα.

Κέρδος για τον ΑΟ Σύρου οι μικροί Καρίμαλης και Μουλίδης που στο ντεμπούτο τους σκόραραν, με τον δεύτερο μάλιστα να πετυχαίνει δύο τέρματα, Με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα όμως να δείχνει ότι φέτος έχει άγριες διαθέσεις και με την παρουσία του, αλλά και τα δύο γκολ που πέτυχε να γίνεται ένα είδος ηγέτη για τους Συριανούς.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδριακός είχε απέναντι του ένα από τα φαβορί του θεσμού και το μόνο που μπορεί να κρατήσει από αυτό το παιχνίδι είναι τα θετικά στοιχεία που έδειξαν κάποιοι από τους παίκτες του, όπως είναι ο Σέμα και ο Τσορντανίδης. Η ομάδα της Άνδρου έδειξε καθαρά πως θα είναι μία ομάδα που στηρίζεται σε δικά της παιδιά και θα παλέψει για τη σωτηρία της, ενώ θα ποντάρει πολλά στη δυνατή της έδρα.

Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι: Ραμπαβίλας (17΄και 26΄), ο Μουλίδης (40΄και 69΄), ο Καρίμαλης (57΄)και ο Κώτσης στο 75΄.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι οι τραυματισμοί, καθώς από τον ΑΟ Σύρου αποχώρησαν χωλαίνοντας οι: Συριανός και Νίκας, ενώ για τον Ανδριακό οι: Χαλάς και Σέμα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Αγγέλου, όπως και των βοηθών Βαρθαλίτη και Γρυπάρη.

Συνθέσεις

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός (68΄λ.τ. Καπέλας), Καρίμαλης (74΄Σαγκινέτος), Μαραγκός, Παπαδάκης, Μουράι, Ρούσσος Κ., Κώτσης, Αμπντουλ, Μουλίδης, Ραμπαβίλας, Νίκας (58΄λ.τ. Γκούφας).

Στον πάγκο ήταν οι: Μπαλόπιτας, Δημητρακόπουλος, Βαβουράκης, Φραγκιάς.

Ανδριακός (Μεϊμάργλου): Παπουτσής, Γαρύφαλλος, Τσαφάι, Ισλαμάι, Χαλάς (52΄λ.τ. Νιτσόλας), Μαμάης (74΄Αρμακόλας), Τσορντανίδης, Γλυνός, Ζανάκης Γ., Σέμα (54΄ λ.τ. Γιαννισόπουλος), Ζανάκης Β.

Στον πάγκο ήταν οι: Βολίκας, Τσιάμαλος, Ψωμάς.

 

LIVE ΑΟ Σύρου – Ανδριακός 6-0

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares