Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 00:18

Αποκαλυπτήρια με πρόκριση για τον Παμμηλιακό

Η συννεφιά που είχε καλύψει τη Μήλο από το πρωί προμήνυε βροχή. Εν τέλει προέκυψε λιακάδα και βροχή τοπικά... στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου! Βροχή από γκολ, οκτώ το σύνολο με ωραίο για την εποχή ποδόσφαιρο.

Τελικό αποτέλεσμα 6-2 που εν τέλει δεν αποτυπώνει την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο. Με τον δείκτη να έχει φτάσει στο 5-0 σχεδόν με την συμπήρωση του πρώτου ημιώρου του πρώτου ημιχρόνου, θα μπορούσαμε να μιλάμε για διψήφιο αριθμό τερμάτων. Όπως όμως προστάζει η λογική, είτε λόγω εποχής (πρώτο επίσημο παιχνίδι), είτε επειδή είχε κριθεί η πρόκριση, είτε λόγω fair play, οι ρυθμοί έπεσαν.

Ένα πρώτο ημίχρονο λοιπόν που οι παίχτες της Μυκονιάτικης ομάδας τα είδαν όλα κυριολεκτικά, καθώς δέχτηκαν καταιγισμό φάσεων και γκολ με κάθε τρόπο, από κόρνερ, από πέναλτι, από φάουλ, με σουτ, με κεφαλιά, μην μπορώντας να ελέγξουν την κατάσταση σε κανένα σημείο. Οι λιγοστοί φίλοι του Παμμηλιακού στην κερδίσα τα είδαν κι αυτοί όλα, παρακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτήν που είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, πιο επιθετική, πιο γρήγορη, πιο ουσιαστική. Σκόρερς σε αυτό το διάστημα του α’ 45λέπτου οι:

- Ατανάσοφ στο 6’ με πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή μετά κόρνερ του Κασκούτη,

- Κασκούτης στο 9’ με πέναλτι,

- Καππούς στο 18’ με κεφαλιά

- Σάντα στο 28’ με σούτ μετά από σύγχηση στην άμυνα της Άνω Μεράς από φάση διαρκείας

- Καμακάρης στο 39’ μετά από μαγική μπαλιά του Δρίλη στον Κασκούτη και σέντρα «πάρε-βάλε» του τελευταίου συστημένη στο Μπίλυ!

Στο β’ μέρος ο Παμμηλιακός χαλάρωσε και «έκατσε» στο 5-0. Σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα της η Μηλέικη ομάδα έχασε το ρυθμό της και η αδράνεια αυτή έφερε σε ένα δίλεπτο (56’-58’) δύο γκολ από τον δαιμόνιο παιχταρά Τουρέ που πάλευε μόνος του στην επίθεση για την Άνω Μερά. Το 5-2 έκανε έξαλλο τον Παύλο Δαούτη που μόνο που δεν μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αφύπνισε τους «κόκκινους». Η Άνω Μερά έβγαλε κι αυτή τον εγωισμό της που είχε πληγωθεί από το βαρύ σκορ του α’ μέρους και έτσι είχαμε πάλι παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα -για τις κουρασμένες από την προετοιμασία δύο ομάδες στο τελευταίο 20λεπτο - διαμόρφωσε ο νεοεισελθών Μαυρογιάννης στο 80’.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ.Μαθιουδάκη και των βοηθών του κ.κ.Κουλακιώτη και Τερζάκη, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο ντεμπούτο του, ώντας αλάνθαστος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παμμηλιακός: (Δαούτης) Αϊβαλιώτης, Δρίλης, Θεοδωρακάκης , Στεφανή, Σίδερης (46' Μπαργιάμη), Ατανάσοφ, Κασκούτης, Κυρίτσης, Καμακάρης (70' Μαυρογιάννης), Σάντα, Καπούς (46' Κουλούρας).

Α.Σ. Άνω Μεράς: (Παπαδημητρίου) Πουλάκης Κεραμιδάς, Τσελάη, Κιούσης, Κουτσούκος, Μπούμπουρης, Παπασπύρος (11’ Ντουσάη), Αμπίλαλ, Σιουπούρης, Τόπαλης, Τουρέ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Παμμηλιακό στο Κύπελλο ο ΑΟ Σύρου που επιβλήθηκε με 6-0 του Ανδριακού, και πάλι σε νοκ-άουτ παιχνίδι στη Μήλο.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares