Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 21:49

«Διά πυρός και σιδήρου» στον τελικό ο ΑΟ Σύρου

Το γκολ του Κώτση στις καθυστερήσεις και η χρυσή αλλαγή του Μουλίδη που πέτυχε δύο τέρματα στην παράταση έσωσαν την παρτίδα για τον ΑΟΣ που μπορεί να νίκησε 3-1 τον Αίαντα και να προκρίθηκε στον τελικό, αλλά επί 73 λεπτά ήταν πίσω στο σκορ και αντιμέτωπος με τον αποκλεισμό.

SYROS MONCAFEΤι και αν τις δύο ομάδες χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία, ο Αίαντας έδειξε ψυχή και κατάφερε να προηγηθεί στο 17΄χάρη σε γκολ του νέου του αποκτήματος του Γιάννη Χούρου, που πλάσαρε εύστοχα τον Συριανό.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟ Σύρου κυριάρχησε, είχε ένα δοκάρι με τον Γατσέλο στο 54΄ και πίεσε τον Αίαντα, με τον Βαμβακούρη να κατεβάζει πραγματικά ρολά.

Ο παίκτης λίρα εκατό για τον ΑΟ Σύρου, Ηλίας Κώτσης λύτρωσε την ομάδα του στο 90΄, όταν έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά. Ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα, πάλι με κεφαλιά είδε την μπάλα να σταματά για 2η φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Βαμβακούρη και να στερεί την πρόκριση στην ομάδα του κατά την κανονική διάρκεια.

Κάπου εκεί έρχεται η παράταση, όπου ο Αίαντας έμεινε από δυνάμεις και ο ΑΟ Σύρου βρήκε τον άνθρωπο σκόρερ στο πρόσωπο του μικρού Μουλίδη.

Ο 17χρονος που είχε περάσει στο ματς στο 50΄ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του, όταν στο 95΄πλάσαρε εύστοχα τον Βαμβακούρη και τελικά να σφραγίσει τη νίκη – πρόκριση της ομάδας του στο 101΄, όπου διαμόρφωσε και πάλι με το τελικό 3-1.

Τώρα ο ΑΟ Σύρου είναι η ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του θεσμού, όπου θα περιμένει τον νικητή του ημιτελικού Πανθηραϊκός – ΑΜΣ Φιλωτίου. Σε κάθε περίπτωση ο Κυπελλούχος θα πρέπει να έχει προκύψει μέχρι τις 18-2-2016, όπου θα πρέπει να έχει δηλωθεί στην ΕΠΟ, προκειμένου, εάν το επιθυμεί, να λάβει μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Αγγέλου, Αρμακόλας και Νομικός.

Συνθέσεις

Α.Ο Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καρίμαλης, Γκούφας (50΄ Μουλίδης), Μαραγκός, Μουράι, Γατσέλος, Κώτσης, Αμπντουλ, Μπαλόπιτας, Ραμπαβίλας, Πρίντεζης Λ (17΄ Βαβουράκης)

Άιαντας (Ρούσσος):  Βαμβακούρης, Καραδήμας, Βαμβακούσης, Αργυρός, Καμπάνης, Μανουδάκης, Καπλάνης (37΄ Ρούσσος Γ.), Συριανός (55΄ Μήτσκας), Δασκαλάκης, Χούρος, Ρούσσος Γιώργος

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares