Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 22:09

Σε δύο γκρουπ ξεκινά το Κύπελλο

Χωρισμένες σε δύο μεγάλα γκρουπ με γνώμονα τα γεωγραφικά κριτήρια θα ξεκινήσουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Βάσει της συμπληρωματικής προκήρυξης της ΕΠΣ Κυκλάδων αυτά τα γκρουπ θα αγωνιστούν μέχρι να προκύψουν οι 4 ομάδες των ημιτελικών, όπου πλέον η κληρωτίδα θα τις συμπεριλάβει όλες ανεξαρτήτου γεωγραφικών κριτηρίων.

Όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί και θα διεξάγονται στην έδρα του γηπεδούχου που θα προκύπτει από την κλήρωση. Βάσει της προκήρυξης η πρώτη αγωνιστική θα γίνει στις 17/9. 

Δείτε την συμπληρωματική προκήρυξη του Κυπέλλου (η αρχική προκήρυξη):

Οι ομάδες να χωριστούν σε δύο μεγάλα γκρουπ και το καθένα σε μικρότερα .

1 ο γκρουπ : ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΟ ΑΝΩ ΜΕΡΑ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΠΑΓΟΥ, ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002, ΑΟ ΠΑΣΙΦΝΑΙΚΟΣ .

2 Ο γκρουπ : ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΜΣ ΦΙΛΟΤΙΟΥ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ, ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ, ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, ΑΟ ΛΑΒΑ .

Την 1η αγωνιστική θα γίνουν αγώνες μόνο στο 2 ο γκρουπ, των 11 Ομάδων .

Τα ζευγάρια θα προκύψουν, δύο μεταξύ των Ομάδων της Πάρου, δύο μεταξύ των Ομάδων της Νάξου και ένα μεταξύ των Ομάδων της Σαντορίνης . Δηλαδή θα προκριθούν για την 2η αγωνιστική 6 Ομάδες .

Την 2η αγωνιστική, στο 1ο γκρουπ, θα βγουν 3 ζευγάρια . Τα δύο από τις Ομάδες ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Σύρος 2002 και Πανσιφναϊκός . Το άλλο ζευγάρι θα βγει από τις Ομάδες ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μεράς . Δηλαδή θα προκριθούν 4 Ομάδες.

Στο 2ο γκρουπ θα γίνουν δύο αγώνες, τα ζευγάρια των οποίων θα προκύψουν από τις Ομάδες που προκρίθηκαν από την 1η αγωνιστική, με πρόβλεψη η Ομάδα που προκρίθηκε χωρίς αγώνα να αγωνιστεί σ’ αυτή τη φάση . Οπότε και εδώ θα προκριθούν 4 Ομάδες .

Την 3η αγωνιστική θα μπουν σε μία κληρωτίδα οι 4 Ομάδες, που θα έχουν προκριθεί, από κάθε γκρουπ ξεχωριστά, οπότε θα καταλήξουμε στην ημιτελική φάση των 4 Ομάδων .

Στην ημιτελική φάση και οι 4 Ομάδες θα μπουν σε ενιαία κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα δύο ζευγάρια και οι νικητές τους θα αποτελέσουν το ζευγάρι του Τελικού .

Όλοι οι αγώνες είναι απλοί και τα ζευγάρια βγαίνουν με κλήρωση .

Γηπεδούχοι είναι οι πρώτες Ομάδες κάθε ζευγαριού, που βγαίνουν από την κλήρωση . Μόνο ο Τελικός διεξάγεται σε ουδέτερο Γήπεδο .

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης και των αγώνων γίνονται με βάση τις διατάξεις του ΚΑΠ

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares