Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 13:09

Προς αναβολή το Πανναξιακός - Λάβα Εμπορείου!

Προς αναβολή οδεύει η αναμέτρηση του δευτέρου ημιτελικού απέναντι στον Πανναξιακό και την Λάβα Εμπορείου, μετά από επιστολή της ομάδας της Σαντορίνης περί αδιαθεσίας ποδοσφαιριστών της. Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η ΕΠΣ περιμένοντας την γνωμάτευση των γιατρών.

 Η επιστολή της Λάβας προς την ΕΠΣ Κυκλάδων:

Προς Επς Κυκλάδων
Επιτροπη Πρωταθλήματος
Ημερομηνία 9/2/2017
Αριθμός προτοκωλου 70

Κ προεδρε ,
Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας διαπιστώθηκαν κρούσματα  αδιαθεσίας ,ζαλης και εμετού  στο σύνολο σχεδόν  των ποδοσφαιριστών μας με αποτελεςμα να τους μεταφέρουμε αμεσα στο νοςοκομειο θηρας οπου και νοσηλεύονται .
Θελουμε να σας ενημερώσουμε οτι οι γιατροί του νοσοκομείου μας ενημερώσαν οτι πρόκειται για ομαδική γαστρεντερίτιδα και θα πρεπει να νοσηλευτούν .
Σύμφωνα με τα παρακάτω η αποστολη μας δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Νάξο για να αγωνιςτει στον αγωνα κυπελου με τον πανναξιακο που ειναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου , για τον λόγο αυτό παρακαλούμε οπως αναβάλλετε το παιχνίδι μας .
Κατα την διάρκεια της ημέρας θα σας αποστείλουμε το έγγραφο του νοσοκομείου με τα ακριβή αιτία που θα αναγράφουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών καθως και την γνωμάτευση του περιστατικού .
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ του ΑΟ Λάβας Εμπορείου
Εμμανουηλ Νομικός

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares