Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 20:21

«Φάτσα» με το νταμπλ ο ΑΟ Σύρου… 4-2 τον ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Σύρου δήλωσε πιστός στο ραντεβού του και με νίκη 4-2 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου ετοιμάζεται για την 3η συμμετοχή τα τέσσερα τελευταία χρόνια στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων.

MYKONOS KOYKAS NEW

Σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και 6 γκολ, η ομάδα των Ρούσσου – Βαρθαλίτη, ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη, φτάνοντας σε μία εύκολα σχετικά πρόκριση, καθώς ο ΑΟ Μυκόνου ήταν δυνατά μέσα στην διεκδίκηση της πρόκρισης μέχρι το 48’, που προηγήθηκε με δύο φορές (0-1 και 1-2), όμως κάτι τα δικά του λάθη, κάτι η ικανότητα του ΑΟ Σύρου, έδωσαν τη δίκαιη πρόκριση στους Συριανούς.

Ισοπαλία στο πρώτοGARAGE DEVELOPMENT LOGO

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά για τις δύο ομάδες, με τον ΑΟ Μυκόνου να έχει την υπεροχή, που μετουσιώθηκε σε γκολ με μία απευθείας εκτέλεση του Σερέπα στο 31’, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του (0-1).

Σε μία από τις λίγες αξιόλογες φάσεις που ακολούθησαν, ο ΑΟ Σύρου κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 1-1, με τον Λούσα στο 37’ να νικά με κοντινό πλασέ τον Δεληγιώρογλου.

LOIZOS2Άνοιξε στο δεύτερο

Οι Μυκονιάτες μπήκαν ψυχωμένα στην επανάληψη και μόλις στο 48’ πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τον Σερέπα να δίνει την ασίστ στον Αλεξανρόπουλο που έκανε εύκολα το 1-2.

Κάπου εκεί ο ΑΟ Μυκόνου ζητά ένα πέναλτι σε ανατροπή του Πανέτα, με τον κύριο Ζαράνη να λέει παίζετε.

Από το 65’ το σκηνικό μετατράπηκε, με τον ΑΟ Σύρου να παίρνει τα ηνία του αγώνα και  στο 57’ να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ραμπαβίλα, με τον Μουράι να είναι εύστοχος στη συνέχεια και να κάνει το 2-2.

Στο 72’ ο ΑΟ Σύρου, πήρε κεφάλι για πρώτη φορά στο ματς, όταν μετά από κόρνερ ο Μουράι βρέθηκε στη πορεία της μπάλας και έκανε το 3-2, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Ο Χούρος που λίγο νωρίτερα είχε φτάσει κοντά στην επίτευξη του 4-2, το κατάφερε τελικά στο 77’, με ένα έξοχο γκολ από τα 30 μέτρα.SYROS FOSKOLOS

Οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες τον αγώνα, καθώς μετά από σύρραξη, οι Καρατσάς και Βαμβακούρης αντίκρισαν την κόκκινη του άρχοντα του αγώνα. Ο Καπέλας που ήταν αναπληρωματικός τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στη θέση του αποβληθέντα Βαμβακούρη.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Μουτάφης - Αγγέλου

Α.Ο. Σύρου (Ρούσσος) : Βαμβακούρης, Ρούσσος Κ., Κατσούλης, Μαραγκός, Μουράι, Μπάμπακαρ (59’  Τσορτανίδης), Κώτσης (81’  Αργυρός), Χούρος  (89΄Καππέλας), Λούσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα.

Αναπληρωματικοί: Μαραγκός, Μαυράκης, Ρούσσος Ι., Ζένελι, Κουκούλης.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης) : Δεληγιώρογλου, Μύρτινας, Παπαδόπουλος, Αμπαδίνης, Καρατζάς, Βαρουξής, Μπαλλής, Ράγια Χ., Σερέπας, Αλεξανδρόπουλος (75’  Τσαμασλίδης), Πανέτας  (81’ Χίλαϊ.

Αναπληρωματικοί: Τόμπρος, Ράγια Ρ, Μπομπάι, Παππάς.

Tarsanas greek black

SYROS VAMVAKOYRIS SXOLI ODIGON

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares