Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 23:56

Πάει για Κυριακή στις 12:00 ο τελικός

Την αλλαγή της ημέρας και της ώρας του τελικού ζήτησε ο Πανναξιακός, που μπορεί να εξυπηρετηθεί με αυθημερόν μετακίνηση. Η ομάδα της Νάξου με έγγραφο της θα ζητήσει ο αγώνας να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 12:00.

Αρχικά ο τελικός του Κυπέλλου είχε οριστεί για το Σαββάτο στις 16:00 στο γήπεδο της Παροικιάς. Προφανώς δεν είχε υπολογιστεί πως την Κυριακή υπάρχει το πρωινό δρομολόγιο, που θα επιτρέψει στην ομάδα της Νάξου και στον κόσμο της να μετακινηθούν αυθημερόν, καθώς υπάρχει ανταποκρινόμενο δρομολόγιο το βράδυ της Κυριακής.

Όπως μας ενημέρωσαν άνθρωποι του Πανναξιακού, σε επικοινωνία που είχαν με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένο Φρέρη, πήραν τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για την αλλαγή της ώρας, καθώς ο ΑΟ Σύρου όπως και να έχουν τα πράγματα θα διανυκτερεύσει στην Πάρο από το Σάββατο και θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής.

Επικοινωνία υπήρξε και με τον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου, κ. Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος όπως μας ενημέρωσαν φάνηκε θετικός προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο Πανναξιακός.

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares